Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie imensă în familia lui Al Pacino. Starul devine tată pentru a patra oară, la o vârstă venerabilă

Bucurie imensă în familia lui Al Pacino. Starul devine tată pentru a patra oară, la o vârstă venerabilă
Al Pacino i-a călcat pe urme lui Robert de Niro. Unul e tată pentru a șaptea oară la 70 de ani, iar starul urmează să-și strângă cel de-al patrulea copil în brațe la 83 de ani.

Veteranul actor Al Pacino, care a împlinit 83 de ani luna trecută, este gata să întâmpine cel de-al patrulea copil.

Potrivit informațiilor oferite de TMZ, iubita lui Al este însărcinată în opt luni. Jurnaliștii au confirmat, de asemenea, că reprezentantul lui Al a răspuns afirmativ la această veste. Noor, iubita vedetei are 29 de ani.

Al Pacino și Robert de Niro, doi tătici fericiți

Cine sunt copiii lui Al Pacino

Celebrul Al Pacino, care nu a fost niciodată căsătorit, are trei copii, e vorba de Julie Marie (născută în 1989), care a venit pe lume în urma relației cu antrenoarea Jan Tarrant și gemenii Anton James și Olivia Rose, născuți în 2001). Mama gemenilor este actrița Beverly D’Angelo, alături de care Al Pacino a trăit o poveste de dragoste între 1997- 2003.

La rândul său, Noor a avut o relație de un an cu Mick Jagger, cei doi alegând să meargă pe drumuri diferite în anul 2018, dar și cu Nicolas Berggruen. În 2019, tânăra a fost văzută cu Clint Eastwood, dar a precizat pentru „Daily Mail” că nu a existat „nicio relație” între ei.

Are o relație strânsă cu copiii 

Starul din „The Godfather” a păstrat o legătură strânsă cu copiii, precizând că a vrut să fie diferit de tatăl său, care l-a părăsit când avea doi ani. „Este veriga lipsă, ca să spunem așa. Faptul că am copii m-a ajutat foarte mult. Am știut în mod conștient că nu vreau să fiu ca tatăl meu. Am vrut să fiu acolo. Am trei copii. Sunt responsabil față de ei. Sunt o parte din viața lor”, a declarat artistul pentru „The New Yorker” în 2014.

Noor, frumoasa iubită a lui Al Pacino

Ce proiecte are Al Pacino

Al Pacino, alături de Viggo Mortensen și John Travolta, va juca în „Assassination”, de David Mamet, un film despre asasinarea fostului președinte american John F. Kennedy. Alături de aceștia vor fi Shia LaBeouf, Rebecca Pidgeon și Courtney Love. Producția filmului va începe în Canada în luna septembrie.

Pelicula va relua asasinare a lui John F Kennedy, prezentând moartea acestuia ca fiind un asasinat comandat de Sam Giancana, un cap al mafiei din Chicago, ca răzbunare pentru încercarea lui JFK de a submina mafia după ce aceasta l-a ajutat să fie ales, potrivit Deadline.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre