Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie imensă în familia lui Sorin Ovidiu Vântu. Afaceristul a devenit bunic

Bucurie imensă în familia lui Sorin Ovidiu Vântu. Afaceristul a devenit bunic
Sorin Ovidiu Vântu e în culmea fericirii. E bunic și nimic nu contează mai mult pentru celebrul afacerist.

La fel de bucuros este și celălalt bunic, Adrian Enache, care nu-și mai încape în piele de când fiica sa, Diana Enache, a adus pe lume o fetiță, care a primit nota 10.

Potrivit informațiilor oferite de Click, iubita lui Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, a născut pe data de 27 septembrie la o clinică privată din București. Primele persoane care l-au felicitat pe artist au fost colegii de la Teatrul de revistă „Constantin Tănase”, unde Adrian Enache a avut un spectacol week-end-ul trecut.

Părinți și bunici, în culmea fericirii…

Micuța se va numi Maria

Cu ceva timp în urmă, Adrian Enache a vorbit într-o emisiune televizată despre numele pe care-l va purta nepoata sa. Acesta va fi Maria, dar va mai exista încă un nume care până acum a rămas secret. „Cred că Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”.

La scurt timp după ce s-a aflat că Diana Enache este însărcinată, a venit și prima reacție a lui Sorin Ovidiu Vântu: „Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul”.

Petrecere pe cinste înainte de venirea pe lume a bebelușei. Sursă foto: Click

Petrecere înainte de venirea pe lume a fetiței

Cu câteva zile în urmă, pe contul său de socializare, Diana Enache a postat o fotografie în care apare însărcinată, într-o superbă rochie portocalie, strălucind.

De asemenea, înainte de venirea pe lume a bebelușei, Diana și iubitul său au dat o petrecere pe cinste. Fiica lui Adrian Enache apare cu burtica pictată la vedere, iar mesajul a fost extrem de amuzant: „Kinder surprise”. În ultimele luni de sarcină, Diana nu a urcat pe scenă, dar își va lua revanșa pe 14 noiembrie. Tată și fiică vor fi din nou împreună în fața publicului la spectacolul intitulat „Adrian, din inimă Enache” E-o nebunie”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre