Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral a descoperit ce a moștenit fetița lui de la el. Nu o să-i fie ușor în viață copilei!

Cabral a descoperit ce a moștenit fetița lui de la el. Nu o să-i fie ușor în viață copilei!
De două ori tătic, Cabral este în culmea fericirii. Există însă și o situație greu de controlat, care îl pune pe gânduri.

Sunt foarte rare momentele în care Cabral lasă glumele la o parte și vorbește despre problemele din viața lui. Acum a făcut-o. A povestit pe blogul său prin ce trece cu micuța sa Namiko.

Cabral a descoperit ce a moștenit fetița lui de la el. Nu o să-i fie ușor în viață copilei!

E mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe șotii, dar și Cabral are of-ul său. Zilele trecute, acesta a făcut mărturisiri despre o problemă de sănătate pe care o are. Și din păcate, fetița l-a moștenit. Prezentatorul suferă de ”sindromul picioarelor neliniștite” din copilărie și a constatat că micuța îi calcă pe urme.

„E vorba de o… nelinişte pe care o au propriile picioare

“Trăiesc cu el de când încă eram copil şi din cauza lui am fost certat nu de puţine ori. Sindromul picioarelor neliniştite. Cum se manifestă? În mai multe feluri. E vorba de o… nelinişte pe care o au propriile picioare. Efectiv nu găseşti confortul decât dacă tot frichineşti labele picioarelor, le freci ba între ele, ba de pat, ba de aşternuturi.

Uneori e cu senzaţie de cald la picioare. Alteori cu senzaţie de rece. Nu e cu mâncărime, dar am auzit că are şi manifestarea asta la unii. Pe alţii îi şi înţeapă. Mai sunt cazuri când şi amorţesc picioarele. Ideea, per ansamblu, este că nu-i un disconfort major (în majoritatea cazurilor), dar nici nu poţi face abstracţie de treaba asta. (…)

Şi de nu te frichineşti, te răsuceşti pe toate părţile, schimbi poziţia picioarelor de 89 de ori pe secundă… că-l lasă nervii pe orice adult care ar trebui să se asigure că dormi. Ăsta cred că a fost în cazul meu singurul neajuns palpabil… am adormit mai greu din cauza agitaţiei de prin pat (…) pot apărea probleme severe de somn şi de la asta se poate ajunge la epuizare, incapacitate de muncă etc”, a scris simpaticul Cabral pe blogul său.

“Am văzut mișcările pe care le face cu picioarele”

Dacă el a reușit să țină sub control acest lucru, Cabral s-a întristat când a văzut că și Namiko are aceleași stări. Motiv pentru care e puțin speriat.

”Mi-am adus aminte despre asta fix aseară, când am pus-o pe Namiko la culcare şi-am văzut mişcările pe care le face cu picioarele. Iniţial, încântat ca un gândac mândru, mi-am zis.

„Ia uite, se vede că-i fiică-mea, dă la fel ca mine din picio… aoleu!”. Luând la rând informaţiile din ultimul timp, încep să cred că e şi ea în gaşca noastră. Şi măcar ştiu când o bag la culcare să nu-i mai tot repet, ca o babă pe drogurile greşite, Nami, gata”, și-a încheiat povestea vedeta Pro Tv.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre