Simona Ionescu / Redactor Șef

Camelia Potec a dat vestea cea mare. Din toamnă se schimbă lucrurile

Camelia Potec a dat vestea cea mare. Din toamnă se schimbă lucrurile
Bucurie imensă în familia Cameliei Potec. Fosta mare sportivă a dat vestea cea mare și toți cei care o iubesc s-au bucurat enorm.

Președintele Federației Române de Natație și Pantatlon Modern a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară și peste doar câteva luni va veni pe lume și bebelușul.

Camelia Potec a povestit că prima perioadă a sarcinii nu a fost deloc ușoară, dar acum lucrurile s-au mai liniștit, așa că a primit acordul medicilor să plece în Japonia. După ce se va întoarce, aceasta va spune stop plecărilor pentru o perioadă, pentru a avea grijă de bebeluș.

Camelia Potec e însărcinată a doua oară

„Organismul meu a avut nevoie de ceva tratament pentru a mă recupera, iar automat asta a venit și pe baza sarcinii”

„Suntem super fericiți de câteva luni, dar a fost o perioadă destul de dificilă cel puțin în primul trimistru pentru că eu am fost foarte slăbită după un an 2022 greu și am pornit așa cu foarte mare oboseală în ianuarie, iar organismul meu a avut nevoie de ceva tratament pentru a mă recupera, iar automat asta a venit și pe baza sarcinii.

După ce am primit asigurări după primul trimestru că ne îndreptăm spre direcția bună și că bebe este bine, în al doilea trimestru nu am putut sta prea liniștiți, însă ulterior am avut siguranța că totul decurge normal acum în trimestrul trei.

„Am și ok-ul că pot să merg în Japonia, lucru pe care îl voi face în două zile”

Bebelușul e foarte bine, se dezvoltă. Va veni pe lume în a doua jumătate a lunii octombrie. Primul trimestru a fost foarte dificil, al doilea cu bune și rele pentru sănătatea mea și energia mea, dar acum suntem bine, am și ok-ul că pot să merg în Japonia, lucru pe care îl voi face în două zile, după care ar trebui să mă liniștesc cel puțin cu deplasările în străinătate”, a spus Camelia Potec pentru Spynews.

Camelia Potec, relaxare cu soțul și fetița

Băiețel sau fetiță?

Camelia Potec și soțul său au aflat și sexul micuțului, dar deocamdată nu vor să dezvăluie dacă va fi fetiță sau băiețel. „Am aflat, dar momentan nu spunem, încă nu ne-am pus de acord dacă să împărtășim sau nu.

Am fost foarte relaxați în privința numelui, cu cumpărăturile, a fost cel mai important să fim bine, și eu și bebe, să încercăm să o anunțăm pe Caelia așa mai ușurel și vorbele acelea că la al doilea copil nu ești atât de panicat față de primul chiar sunt adevărate, suntem mult mai relaxați”, a mai zis sportiva.

Cum a primit vestea fetița Cameliei

În ceea ce o privește pe Caelia, fetița Cameliei Potec, aceasta s-sa bucurat enorm de vestea primită și abia așteaptă să-și cunoască surioara. Camelia s-a decis și cum va naște: prin cezariană.

„Caelia a reacționat bine, cel puțin momentan, vede că mi-a crescut burtica, are grijă să nu mă lovească, ne îmbrățișăm cu grijă, nu în viteză și de la depărtare cu alergare cum făceam înainte, încerc să nu o mai ridic în brațe atât de des, iar ea înțelege acest lucru, avem alte metode de afecțiune acum. (…) Voi naște prin cezariană, exact ca la prima sarcină, a fost alegerea mea!”, a mai povestit Camelia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre