Simona Ionescu / Redactor Șef

Când naște Gigi Hadid? Supermodelul a dezvăluit informații despre sosirea pe lume a fetiței sale

Când naște Gigi Hadid? Supermodelul a dezvăluit informații despre sosirea pe lume a fetiței sale
Gigi Hadid a dezvăluit că a trecut de 33 de săptămâni de sarcină atunci când a realizat shooting-ul în care apare însărcinată, ceea ce înseamnă că își va primi pe lume bebelușul la mijlocul lunii septembrie.

Supermodelul în vârstă de 25 de ani, al cărui nume complet este Jelena Noura Hadid, își așteaptă primul copil cu fostul membru al trupei One Direction, Zayn Malik.

În prima ei sesiune de fotografii în care apare însărcinată, modelul arăta senzațional în timp ce își mângâia burtica. Gigi a fost îmbrăcată într-o rochie elegantă kaki Brandon Maxwell care îi acoperea burta în creștere.

Într-o altă postare, Gigi a îmbrăcat o pereche de blugi și un crop top, pe care a descris-o cu: „33 de săptămâni”.

Gigi Hadid naște în septembrie

Având o sarcină cu termen lung, de aproximativ 40 de săptămâni, ar înseamna că Gigi Hadid ar avea în prezent 38 de săptămâni de sarcină. Acest lucru se aliniază cu ceea ce mama lui Gigi, Yolanda, a dezvăluit în aprilie când și-a exprimat entuziasmul de a deveni bunică în septembrie.

Modelul talentat a împărtășit cu fanii ei, de asemenea, mai multe clipuri din culise, pe care le-a denumit „making-of”.

https://www.instagram.com/p/CEjtEwvH6Y0/?igshid=18m35zmy81cco

Împărtășind postările cu cei 57,1 milioane de fani ai săi de pe Instagram, viitoarea mămică a fost inundată de complimente de la urmăritorii ei entuziasmați.

„Ești atât de frumoasă”, „Sunt copleșit”, „Tu erai oricum superbă, sarcina te face extrem de frumoasă”, „Cred că vei avea o fetiță la fel de minunată ca tine!”, „Videoclipurile tale m-au emoționat”, spun fanii lui Gigi Hadid.

Ce dietă ține Gigi Hadid în timpul sarcinii

În timp ce Gigi și Zayn se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, supermodelul a oferit recent comunității sale o scurtă privire asupra dietei de sarcină, care a include produse de patiserie cu scorțișoară și rulouri de sushi vegetale.

În postarea pe Instagram pe care a distribuit-o aproape de sfârșitul lunii august, Gigi a dezvăluit că se menține sănătoasă, mâncând niște căpșuni gustoase.

A fost discretă în legătură cu sarcina

În ultimele săptămâni, Gigi a mai explicat de ce a păstrat sarcina atât de discretă, dar a afirmat că sarcina ei merge bine.

„Totul merge minunat și vă iubesc. Apreciez toate comentariile pozitive. O mulțime de oameni sunt confuzi pentru că nu am împărtășit mai mult, dar sunt însărcinată în timpul unei pandemii. Evident, sarcina mea nu este cel mai important lucru care se întâmplă în lume. Acesta este motivul pentru care am simțit că nu este ceva ce trebuie să împărtășesc acum”, a scris supermodelul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre