Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața de muzică populară Rodica Olariu, la ATI cu COVID-19: „Rugați-vă cu mine”

Cântăreața de muzică populară Rodica Olariu, la ATI cu COVID-19: „Rugați-vă cu mine”
Celebra cântăreață Rodica Olariu este internată având COVID-19 în spital și are nevoie urgentă de plasmă.

Prietenii și apropiații celebrei cântărețe de muzică populară Rodica Olariu au transmis un mesaj disperat pe Facebook cerând ajutorul urgent al prietenilor și rudelor care au avut COVID-19 și care pot dona plasma pentru a salva viața cântăreței.

„Urgent! Urgent! Salvați o viață, dragi prieteni. Căutăm o persoană cu B3 pozitiv care a avut COVID-19 și ne poate dona plasma. Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Vă multumim și vă rugăm ca plasma să fie donată pentru Rodica Olariu”, transmite Adriana Avramovic pe Facebook.

Rodica Olariu a fost internată încă de săptămâna trecută, la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeș” din Timişoara. În 16 octombrie, artista a postat pe Facebook o poză cu ea având pe faţă o mască de oxigen.  “Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!”, a scris Rodica Olariu.

Între timp, Rodica Olariu a fost transferată la Spitalul Clinic Municipal Arad, la ATI, pentru că la Timișoara nu mai erau paturi libere pentru complicațiile suferite de artistă.

Sursa foto: Facebook

Hollywood în campanie electorală. Ce mare actor e susținătorul lui Trump și ce legătură are cu Angelina Jolie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre