Simona Ionescu / Redactor Șef

Care e adevăratul motiv pentru care Bromania a rămas fără carnet

Care e adevăratul motiv pentru care Bromania a rămas fără carnet
Celebrul vlogger Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, a ajuns ieri la secția de Poliție din Râșnov, după ce a fost oprit în trafic.

BRomania a rămas fără carnet, duminică, s-a anunțat de către o sursă media. Vloggerul în vârstă de 33 de ani a fost oprit în trafic de polițiști pe drumul către munte. Imediat în spațiul public sunt vehiculate câteva acuzații. Potrivit unor surse citate de Observator, vloggerului i s-ar fi făcut testul rapid pentru substanțe interzise.

Scena s-a întâmplat pe șoseaua dintre Râșnov și Poiana Brașov. Dima a fost oprit de un filtru al poliției Brașov, în jurul orei 15:30. Ulterior, Matei Dima a fost adus la sediul Poliției Râșnov pentru o declarație. La ieșirea din sediul Poliției, Matei Dima a acordat un interviu pentru Observator, în care a precizat că așteaptă ca organele de poliție să tragă o concluzie cu privire a ceea ce s-a întâmplat.

Care e adevăratul motiv pentru care Bromania a rămas fără carnet

Apoi a dat explicații și pe rețelele sociale.

„Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul. Asta este. Îmi asum, dar le mulțumesc polițiștilor din Râșnov care au fost foarte drăguți cu mine pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. All the best”, a relatat vloggerul într-un InstaStory.

Cine este Matei Dima

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, este unul dintre primii şi cei mai cunoscuţi creatori de conţinut online din țara noastră. Videourile postate pe YouTube strâng zeci de milioane de vizualizări. El a regizat, alături de Codin Maticiuc, filmul Miami Bici. Dima a studiat teatru în SUA, și tot acolo a învățat  multe despre cum se face, profesionist, conținut online. Mai precis, a studiat teatru și regie, obținând licență și master. „Șocul cultural vine atunci când te întorci în România, nu când pleci”, declara artistul într-un interviu.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 22 martie. Racii sunt creativi și au câștiguri financiare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre