Simona Ionescu / Redactor Șef

Care este secretul succesului unuia dintre celebrele cupluri din lume? Doi tineri modești au ajuns miliardari

Care este secretul succesului unuia dintre celebrele cupluri din lume? Doi tineri modești au ajuns miliardari
Victoria, fosta Spice Girls și celebrul ei soț, fotbalistul David Beckham, au o avere estimată la 1 miliard de dolari. Nu au fost tot timpul așa. Amândoi provin din familii modeste, dar, împreună, au devenit fashion-icons care fac bani fără să miște un deget. Au construit un imperiu.

Unul dintre cele mai populare cupluri din lumea showbizz-ului internațional, este, fară doar și poate, cuplul Beckham. Victoria Beckham s-a făcut cunoscută în anii 90 ca membru al formației Spice Girls, în care a fost poreclită Posh Spice. Cu peste 85 de milioane de înregistrări vândute în toată lumea, grupul a devenit cea mai bine vânduta formatie de femei din toate timpurile.

După ce fetele de la Spice Girls s-au despărțit în 2001, Victoria Beckham a fost preluată de Virgin Records, unde și-a lansat albumul solo de debut, care a produs patru single-uri de succes în Marea Britanie, printre care ”Out of Your Mind”.

Cum a început Posh să facă avere din modă

Victoria Beckham a devenit de-a lungul anilor un icon de stil, recunoscut internațional și designer de modă. A început colaborând cu nume celebre ale modei. Așa s-a născut o linie de  blugi pentru Rock & Republic și mai târziu și-a lansat propria ei marcă, dVb Style.

Fosta Posh Spice și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată ”Intimately Beckham”, care a fost lansată simultan în Regatul Unit și SUA.

În asociere cu casele de modă Samantha Thavasa și Chen Shiatzy, ea a produs o gamă de genți de mână și de bijuterii.

În plus, Beckham a lansat două cărți best-seller: o autobiografie și un ghid de modă. Scriind în Daily Telegraph în 2011, Belinda White a menționat că trecerea Victoriei de la WAG (n.r. – acronim pentru a le desemna pe iubitele sau soțiile unor fotbaliști celebri) la designer de modă a fost mult mai reușită decât au prevăzut cei mai mulți.

Victoria Beckham a fost recompensată cu OBE (n.r. The Most Excellent Order of the British Empire este un ordin cavaleresc al Regatului Unit fondat la 4 iunie 1917 de Regele George V) în  2017, pentru servicii în industria modei. Este căsătorită cu David Beckham și au patru copii. În prezent locuiesc în Beverly HillsCalifornia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre