Simona Ionescu / Redactor Șef

Carla’s Dreams nu va mai exista. Solistul spune că a avut doar două perechi de pantofi în 10 ani de concerte și spectacole

Carla’s Dreams nu va mai exista. Solistul spune că a avut doar două perechi de pantofi în 10 ani de concerte și spectacole
Celebra trupă a băieților mascați de la Carla’s Dreams au împlinit 10 ani de activitate. Declarații șocante ale liderului.

Invitat în emisiunea lui Mihai Morar și Daniel Buzgudan, liderul trupei Carla’s Dreams și-a uimit fanii.

Sergiu de la Carla’s Dreams ține banii sub saltea. În 10 ani de activitate a avut doar două perechi de adidași. Acum a luat-o pe a treia

Când au apărut pe piața muzicală românească, băieții de la Carla’s Dreams au uimit pe toată lumea cu talentul lor extraordinar și de atunci sunt mereu în topuri. Trupa a fost invitată la Radio Zu, unde a sărbătorit 10 ani de activitate, iar liderul lor, care se prezintă Sergiu, deși nu acesta e numele lui adevărat, a fost cu adevărat delicios.

Cea mai nouă piesă, Victima, a făcut 500.000 de vizualizări în doar 24 de ore

Zilele trecute, băieții au postat și cea mai nouă piesă, Victima, care a făcut în doar 24 de ore nu mai puțin de 500.000 de vizualizări. Asta înseamnă că băieții sunt din nou pe locul 1 în Youtube. Iar acum lucrează la un alt hit, intitulat sugestiv „Adidașii gri”.

„Nu ne-am gândit că va fi așa, pentru că nu se poate cuantifica. Și iată că venim la voi cu o altă piesă pe care noi nu am terminat-o încă. E o schiță a unei piese care mie îmi place foarte mult. Se numește Adidașii gri. Eu am avut doar două perechi de încălțăminte în toți acești zece ani. Și acum mi-am cumpărat-o pe a treia. Am investit în imagine. Prima pereche am purtat-o vreo trei ani și jumătate, iar ultima patru ani și ceva”, a mărturisit liderul trupei.

80 de hanorace și un singur sacou

Nu la fel stau lucrurile în ceea ce privește hanoracele. Sergiu a recunoscut că a schimbat peste 80 de bucăți, dar și trei perechi de pantaloni și a avut nevoie de peste 10 kilograme de vopsea ca să-și picteze fața. Cât privește ținutele de gală, Sergiu nu se face de râs, pentru că are în șifonier… un sacou. Și pentru că o petrecere fără tort nu există și băieții de la Carla’s Dreams au primit unul, cu totul și cu totul deosebit, cu toate hiturile scrise pe el.

„Peste 10 ani nu va mai exista Carla’s Dreams”

Chiar dacă toată lumea îi adoră, Sergiu nu crede că peste zece ani formația va mai fi. Pentru că s-a săturat să se machieze în câmp. „Să dea Domnul să nu. Păi acum am 53 de ani. Mă vezi pe mine la 63 de ani să mă machiez în câmp? Eu sper să nu se întâmple asta. Unde crezi că mă machiez?

În hotel de cinci stele? Și să ies așa? Sincer, eu nu credeam că voi ajunge până aici. Cumva proiectul va mai continua, dar eu personal nu mai vreau să fac asta peste zece ani. Sunt atâția oameni tineri, cu potențial și mai bine ajut pe cineva”, a mărturisit Sergiu.

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre