Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă predicție a clarvăzătoarei Carmen Harra. „Pericolul unui război mondial este uriaș”

O nouă predicție a clarvăzătoarei Carmen Harra. „Pericolul unui război mondial este uriaș”
Războiul dintre Israel și Hamas zguduie întreaga lume, iar clarvăzătorii au început să facă previziuni din ce în ce mai tulburătoare. Carmen Harra susține că războiul mondial bate la ușă.

Clarvăzătoarea româncă stabilită în America vine iar cu previziuni. Carmen Harra susține că tot ce se întâmplă în acest moment este rezultatul acțiunilor oamenilor de-a lungul timpului.

Într-o intervenție pe contul său de socializare, Carmen Harra punctează faptul că toată omenirea trebuie să se roage, să-și unească gândurile către pace, pentru a evita nenorocirea care s-ar putea întâmpla.

„Ce se întâmplă în lume la ora actuală este rezultatul acțiunilor noastre de-a lungul timpului. În consecință, este ceea ce noi numim karma noastră, o karmă globală și karma este o lege a Universului, poate cea mai importantă.

Faptele, gândurile, acțiunile noastre se calcifică undeva. Ele rămân în memoria reactivă și continuă să se repete. De asta, karma acționează pe memorie și este repetarea unor evenimente de-a lungul vieții noastre și de-a lungul evoluției umanității.

„Pericolul unui război mondial este uriaș”

Din motivul acesta există karmă individuală, cea pe care o creăm în fiecare zi. Karma familiei care se transferă ancestral prin generații, de la o familie la alta și karma globală pe care o experimentăm în zilele acestea.

Carmen Harra vorbește despre un război mondial care bate la ușă

Care este doar manifestarea unor lucruri care s-au mai întâmplat, continuă să se întâmple cu diferența că de data asta pericolul unui Război Mondial este uriaș. Să încercăm să vindecăm karma globală, să încercăm să ne unim gândurile spre pace și spre a evita acest război care bate la ușă”, a declarat Carmen Harra pe contul său de socializare.

Problema economică a lumii scapă de sub control

De asemenea, Carmen Harra susține că se întorc toate lucrurile care s-au întâmplat cu ani în urmă, doar că de data asta la o intensitate mult mai mare. „Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a mai spus Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre