Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Iohannis, admirată de toată lumea în prima zi de școală. Cum a fost surprinsă soția președintelui României

Carmen Iohannis, admirată de toată lumea în prima zi de școală. Cum a fost surprinsă soția președintelui României
Prima zi de școală a fost un moment special pentru Carmen Iohannis, care a devenit dirigintă pentru o nouă serie de elevi.

Carmen Iohannis a strălucit în prima zi de școală, iar elevii cărora le va fi dirigintă au fost extrem de fericiți.

Carmen Iohannis, admirată de toată lumea în prima zi de școală. Cum a fost surprinsă soția președintelui României

În prima zi de școală, Carmen Iohannis și-a făcut apariția în unitatea de învățământ purtând o ținută care i-a venit ca turnată. E vorba de o rochie neagră, care i-a pus trupul în valoare și o pereche de sandale albe. Ca bijuterii, Carmen Iohannis a optat pentru o cruce la gât, cercei și un inel. Soția președintelui României a fost privită cu admirație, iar elevii cărora le va fi dirigintă s-au arătat foarte bucuroși, mărturisind că au auzit doar lucruri bune despre ea.

„Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune”, a declarat Carmen Iohannis, potrivit 3.

Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât foștii săi elevi, acum studenți la facultăți de prestigiu au venit să-i mulțumească încă odată pentru ajutorul oferit și să-i aducă buchete de flori.

Ce ținută a ales Carmen Iohannis la dineul de gală oferit de regele Felipe al VI-lea şi regina Letizia

În luna iunie, Carmen și Klaus Iohannis au participat la dineul de gală oferit de regele Felipe al VI-lea și regina Letizia pentru șefii de stat și de guvern care au participat la Summit-ul NATO de la Madrid. Carmen Iohannis a ales să poarte atunci o rochie roz, cu mâneci brodate, o pereche de sandale crem și o geantă în aceeași nuanță.

A fost „pata de culoare” de la recepție, întrucât toți participanții au ales ținute multe mai sobre. În ceea ce o privește pe regina Letizia a Spaniei, aceasta a purtat la dineu o rochie neagră, lungă și a ales o pereche de pantofi negri cu toc subțire.

Sursă foto: hotnews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre