Simona Ionescu / Redactor Șef

Casa Regală a României, implicată într-un scandal despre care habar nu are. Ana Morodan a spus tot adevărul

Casa Regală a României, implicată într-un scandal despre care habar nu are. Ana Morodan a spus tot adevărul
Chiar dacă a avut probleme cu justiția, Ana Morodan a rămas la fel de muncitoare și își vede în continuare de promovarea produselor. Influencerița însă a avut parte de o situație greu de conceput, care are legătură cu Casa Regală a României.

Numită și contesa digitală, Ana Morodan și Casa Regală a României sunt implicați într-un nou scandal, care tinde să ia amploare.

Ana Morodan a explicat că a primit un colet cu antetul Casei Regale a României, urmând ca în numele principesei Margareta să promoveze un soi de brânză, în mediul online. Nici prin cap nu i-ar fi trecut vreodată că ar putea fi vorba de un fals.

„Să falsifici antetul și să creezi o poveste întreagă despre brânza făcută de niște călugări…”

„Mi se pare jenant să te dai că ești de la Casa Regală! Să falsifici antetul și să creezi o poveste întreagă despre brânza făcută de niște călugări, cum a fost maturată și trimisă regelui Charles…Și să te semnezi în numele principesei Margareta! S-a ajuns prea departe! Apoi sa râzi de cum au prostit influencerii că au postat o brânză.  Eu tot timpul cand fac asta, o fac din proprie inițiativă”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.

Ana Morodan a fost păcălită. Casa Regală a României a fost implicată. Sursă foto: instagram

„Am fost la ei la nu știu câte banchete. Era totul cu antet, fix la fel ca alte colete pe care mi le trimiteau  când lansau cărți. Coletul era identic”

Ana Morodan nu a bănuit absolut nimic, întrucât coletul pe care l-a primit era la fel cu altele pe care le-a primit de la Casa Regală a României, pe care o respectă. „Am primit un colet și am crezut că vine din partea Casei Regale. Am fost la ei la nu știu câte banchete. Era totul cu antet, fix la fel ca alte colete pe care mi le trimiteau  când lansau cărți. Coletul era identic!

Ce penibilitate! Eu am postat, nu m-a plătit nimeni. Acea persoană e de dat în judecată! De ce poți fi în stare doar ca să creezi trafic! Unde naibii a ajuns țara asta?! Au copiat absolut tot, nimic nu mi-a dat de bănuit”, a mai spus influencerița.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre