Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Moroșanu bagă spaima în colegii de la Survivor. Și-a luat și măsuri de siguranță

Cătălin Moroșanu bagă spaima în colegii de la Survivor. Și-a luat și măsuri de siguranță
La prima vedere „fioros”, Cătălin Moroșanu a dovedit întotdeauna că e un om blând, cu suflet mare. Dacă data trecută când a fost la Survivor, nu a dat curs discuțiilor, acum bagă spaima în concurenți.

Cătălin Moroșanu e mai decis ca niciodată să schimbe foaia la Survivor. S-a gândit mult ce va face și e gata să treacă peste orice pentru a-și atinge scopul. A băgat puțin spaima în concurenți…

Cătălin Moroșanu nu mai vrea să fie băiatul bun din ediția trecută a Survivor. Acum știe exact ce vrea și nu va mai lăsa pe nimeni să-i stea în cale, iar certurile și discuțiile de altădată nu va mai lăsa să-l afecteze. „Cred că, odată cu trecerea timpului, oamenii uită suferințele. Am realizat că Survivor mi-a schimbat viața într-un mod pozitiv și cred că faptul că voi reveni în acest concurs îmi va da un boost spre schimbare. Mi s-au întâmplat multe lucruri pozitive după show și vreau să repet transformarea mea”.

„S-a schimbat foaia, știu exact ce trebuie să fac”

„De data aceasta, nu voi uita cine sunt, nu o să mai răspund prin tăcere sau supărare. Atunci când eram supărat pe colegi, nu reacționam în niciun fel. A fost o greșeală, m-am lăsat afectat. Acum voi fi mai sigur pe mine, mai decis, mai agresiv în ceea ce îmi doresc să obțin. Deci s-a schimbat foaia, știu exact ce trebuie să fac”, și-a atenționat Cătălin Moroșanu colegii înainte de a ajunge în Dominicană.

Cătălin Moroșanu pune punctul pe I la Survivor. Sursă foto: instagram

Și-a luat măsuri pentru a evita o posibilă accidentare

Dacă în 2021 a suferit o accidentare la, de data asta Moro și-a luat toate măsurile de siguranță pentru a evita situații care să-i pună sănătatea în pericol. Celebrul sportiv a plecat în junglă având o genunchieră specială care să-i sprijine genunchiul așa cum trebuie.

Cine sunt concurenții care se vor lupta pentru premiul cel mare

În acest an din echipa Faimoșilor vor face parte Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Elena Ionescu, Ana Porgras și Ștefania Stănilă. Echipa Războinicilor îi are pe Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Maria Lungu și Maria Chițu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre