Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălina Ponor încheie anul cum nu se poate mai frumos. A devenit mamă de băiețel

Cătălina Ponor încheie anul cum nu se poate mai frumos. A devenit mamă de băiețel
Cătălina Ponor le-a dat fanilor vestea cea mare. Marea sportivă alături de soțul ei, Bogdan Jianu, au devenit părinții unui superb băiețel. Vedeta a anunța totul pe contul său de socializare.

Fosta gimnastă Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu mâna bebelușului și a făcut și un comentariu: “Totul pentru noi!”. Cătălina și Bogdan Jianu, fostul partener de viață al cântăreței Julia Chelaru sunt împreună din anul 2018, dar s-au căsătorit anul acesta la Primăria Constanța, alături de cei mai buni prieteni. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, însă fiecare era implicat în altă relație de iubire.

A suferit de depresie

Până să nu intre în relația cu soțul actual, Cătălina a avut mai multe decepții în dragoste. În anul 2012, ea și-a oficializat relația cu gimnastul Tommy Ramos, cotat ca unul dintre cele mai sexy 50 de persoane din lume. Trei ani a așteptat să fie cerută în căsătorie și a sperat până în ultimul moment că așa va fi.

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, a declarat Cătălina într-un interviu oferit la mijlocul lui 2015, potrivit Prosport. La sfârșitul acelui an, Cătălina și Ramos și-au spus adio. Despărțirea a afectat-o foarte tare pe Cătălin, care a făcut o depresie și a avut nevoie de ajutor medical.

Una dintre marile valori ale României

De-a lungul carierei sale, Cătălina Ponor a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice. De asemenea, ea mai are în palmare alte trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale, dar și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre