Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman a provocat cutremur în showbizz-ul românesc. N-a iertat pe nimeni

Catinca Roman a provocat cutremur în showbizz-ul românesc. N-a iertat pe nimeni
Relația dintre Catinca Roman și Oana Roman atârnă de un fir de păr, iar designerul s-a decis să spună tot ce are pe suflet. Fără să-i pese că va deranja pe cineva din familie.

De data asta, Catinca n-a vorbit doar de familia ei, ci a povestit lucruri neștiute de nimeni despre fosta sa prietenă, Loredana Groza.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurile picante, Catinca Roman a aruncat bomba despre Loredana Groza. Prietene bune, n-au mai vorbit din cauza unor bârfe, iar Lori nu a vrut nici în ruptul capului să poarte o discuție cu fiica Mioarei Roman.

Loredana Groza și Catinca Roman au fost prietene

„Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua”

„Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ei. La un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi. Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua”, a mărturisit Catinca Roman.

„Ar trebui să își asume mai mult că se poate descurca și singură în viață”

În ceea ce o privește pe sora ei Oana Roman, Catinca a mărturisit că e o femei puternică, dar va trebui să învețe să-și asume că trebuie să se descurce singură în viață. „Eu cred că orice familie are un tipar, care se transmite transgenerațional. Cred că a moștenit niște probleme, mai ales femeile din familia noastră.

Oana și Mioara Roman, devastate după divorțul lui Petre Roman

Cred că ea, în loc să încerce să iasă din acest tipar, cumva își creează o poveste în jurul problemelor și vieții ei. E o femeie puternică și ar trebui să își asume. Uite, chestia asta să arate că familia e perfectă, că se reîmpacă, că ei cresc împreună copilul. Cred că lucrurile nu stau așa și ar trebui să își asume mai mult că se poate descurca și singură în viață”, a dezvăluit Catinca despre Oana Roman.

Petre Roman, pus la zid de Catinca

Legat de Petre Roman, Catinca a spus clar și răspicat că despărțirea de Mioara Roman, „în felul în care a făcut-o” a avut efect atât asupra fiicei sale Oana Roman cât și a Izei.  „Eu nu judec faptul că s-a despărțit de mama, ci felul în care a făcut-o. Vorba aia, și dacă adopți un cățel sau o pisică te atașezi de ei.

Chit că eu eram doar a mamei, Calina la fel, mi se pare dubios să faci asta, adică să dispari complet din viața tuturor. A șters cu buretele, ca și cum noi am devenit invizibile. Asta a avut efect și asupra Oanei, și asupra Calinei, și asupra Izei”, s-a destăinuit Catinca.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre