Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman e într-o situație disperată. A dezvăluit și motivul pentru care nu poate să meargă în vizită la Mioara Roman

Catinca Roman e într-o situație disperată. A dezvăluit și motivul pentru care nu poate să meargă în vizită la Mioara Roman
Relația dintre Catinca și Oana Roman s-a răcit mai mult ca niciodată. În timp ce Oana face tot felul de acuzații la adresa surorii sale, Catinca se pare că are mari probleme de sănătate.

În septembrie anul trecut, Catinca Roman și-a îngropat tatăl, iar din acel moment viața i s-a transformat. Iată cu ce se confruntă.

A suferit enorm după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. A crezut că poate să treacă peste momentul greu, dar a ajuns să se confrunte cu o mare problemă de sănătate: depresie. Catinca Roman spune că a mers la medic unde a primit tratament de specialitate și, pentru că nu mai poate sta singură în casă, s-a mutat la fiica ei, Calina.

„M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, nu am putut să mai stau singură în casă”

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul.

M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie, a precizat Catinca.

„Când iei pastilele așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect”

Pentru că administrează medicamente puternice, ea nu are voie să conducă și spune că acesta este motivul pentru care nu a ajuns nici acum la centrul unde e internată Mioara Roman.

“Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastilele așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect.”, a precizat Catinca Roman.

„Nu am fost la maică-mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce”

Oana Roman însă, nu crede nici în ruptul capului vorbele Catincăi și spune că are dovezi că aceasta nu e sinceră. „Eu am probe, nu scrise ci audio, care demonstrează că vorbele ei azi au fost altele. Citez „Nu am fost la maică-mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită”. Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei.

„Nu voi mai permite nimănui să-mi pună la îndoială afirmațiile”

Deci eu nu vorbesc fără probe, nu mint și nu mă fofilez. Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui.”, a spus Oane pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre