Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman și-a spus of-ul, extrem de dur: „Părinții nu ne spuneau te iubesc. Trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur”

Catinca Roman și-a spus of-ul, extrem de dur: „Părinții nu ne spuneau te iubesc. Trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur”
Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, Catinca Roman nu a mai ținut cont de nimic și a povestit cum a fost copilăria trăită alături de Petre Roman și ce s-a întâmplat la divorțul părinților ei.

Fiica Mioarei Roman spune că fostul premier ar fi manipulat-o, pentru a-i ușura situația cu mama. Iar după ce le-a părăsit, n-a mai dat nici un semn de viață. Cât privește copilăria ei, designerul susține că a suferit mult pentru că părinții nu-i spuneau niciodată că o iubesc și atât ea, cât și Oana, trebuiau să tacă și să țină strânsă în suflet toată suferința. Deși nu este fiica naturală a lui Petre Roman și are alt nume în acte, creatoarea de modă este cunoscută publicului sub numele Catinca Roman.

„Nu comunicam bine cu niciunul”

„În copilărie am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman. A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui! Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!”, s-a destăinuit Catinca în fața Cristinei Șiscanu.

„S-a folosit de noi până în ultima clipă”

După 30 de ani de căsătorie, Petre Roman s-a îndrăgostit de Silvia Chifiriuc, a divorțat și s-a căsătorit cu aceasta. De atunci, Catinca Roman nu i-a mai vorbit niciodată bărbatului care spune că s-a folosit de ea și Mioara până în ultima clipă.

Catinca Roman și-a pus sufletul pe tavă

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat  pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

„Mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani!

A fost un șoc pentru ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul. Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție.

Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei. (…) M-am simțit folosită, manipulată, totul ca să-i ușurez lui treaba cu mama”, a mai spus Catinca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre