Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a mai făcut Angelina Jolie. Brad era departe

Ce a mai făcut Angelina Jolie. Brad era departe
Angelina Jolie și Brad Pitt au ieșit în LA separat, unul mai modest ca altul. În timp ce divorțul lor bate pasul pe loc, aceștia își rezolvă necesitățile cotidiene încercând să nu iasă în evidență.

Angelina Jolie iese cu fiul la cumpărături de consumabile de artă,  în timp ce Brad Pitt se plimbă singur prin LA. Se pare că divorțul celor doi este „încetinit”, fiind pus pe pauză din cauza coronavirusului. La acest fârșit de săptămână cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau, separat, în oraș.

Angelina, în vârstă de 45 de ani, a optat pentru o ținută casual purtând o rochie maxi albastru închis, cu detalii plisate în talie și la mâneci. A accesorizat ținuta cu șlapi Valentino și o geantă din piele, de umăr. Ea a ieșit în oraș împreună cu fiul său Knox, în vârstă de 11 ani, și amândoi au purtat măști faciale în timp ce transportau rechizite de artă în mașină.

În aceeași zi, Brad Pitt a optat și el pentru un outfit care să nu îl scoată în evidență, când a ieșit în oraș. Cu un look tineresc la cei 56 de ani ai săi, Pitt a purtat pantaloni scurți de trening gri, un tricou alb și încălțări sport. Peste pletele blonde a avut o șapcă.

Divorț pus pe pauză

Ieșirea separată a celor doi are loc în contextul în care pronunțarea divorțului e încetinită din cauza pandemiei. Angelina a depus actele pentru separare încă de acum patru ani. După luni de probleme, relații dintre cei doi se păstrează acum civilizate, arată surse din apropierea cuplului.


Rețeta fabuloasei tarte franțuzești cu lămâie

Tragedie în casa regală, a murit prințesa


„Brad vede copiii, dar tot ceea ce este implicat în procesul lor de soluționare a problemelor juridice dintre Angelina și Brad, inclusiv instanțele judecătorești, este încetinit din cauza COVID”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Angelina Jolie și Brad Pitt împart șase copii – Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, de 11 ani. În ultimele două săptămâni, Brad a fost văzut de două ori la conacul Angelinei din Los Feliz, semnalând că relațiile dintre ei se îmbunătățesc.

O sursă apropiată familiei a declarat că, săptămâna aceasta, cuplul se află „într-o poziție mai bună” în ceea ce privește copiii, după lupta pentru custodie. „Au avut nevoie de timp, de multă terapie familială pentru a ajunge în acest punct. Copiii mai mici merg înainte și înapoi între casele celor doi părinți, iar lui Brad îi place să petreacă cât mai mult timp cu ei. Pare mult mai fericit”, a mai spus sursa.

Deși au început o relație în 2005, Jolie și Pitt au așteptat până în 2014 să se căsătorească, iar peste doi ani actrița a depus actele pentru divorț. De atunci s-au luptat în instanță pentru custodia copiilor și pensie alimentară,  Angelina cerând mai mulți bani decât ar fi vrut să dea Brad.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre