Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a mâncat Tudor de la Fly Project timp de șase luni. „Nu puneam gura pe nimic altceva”

Ce a mâncat Tudor de la Fly Project timp de șase luni. „Nu puneam gura pe nimic altceva”
A făcut show la Power Couple alături de soție, dar povestea de viață a lui Tudor de la Fly Project nu a știut-o nimeni până acum. Artistul a povestit ce a mâncat timp de șase luni.

După ce a slăbit foarte mult, Tudor de la Fly Project a primit un diagnostic la care nu s-ar fi așteptat niciodată de la medic. N-a putut să mănânce timp de șase luni decât un singur lucru, pe care îl făcea soția.

Tudor Ionescu a trecut într-un timp scurt de la o extremă la cealaltă. A avut 104 kilograme, a fost nevoit să slăbească, dar a trecut în extrema cealaltă, ajungând la doar 54 de kilograme. Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, artistul a spus că a trecut prin momente cumplite, când a fost nevoit să se lupte și cu depresia.

„Așa că am zis că nu mai mănânc”

„În 2017, având 104 kilograme, am zis: „Bă, gata. Nu mai pot”. (…) În momentul următor, am zis: „Bă, cum fac eu să slăbesc? Nu mai mănânc.” (…) Mi s-a pus pata. După ce mai citisem niște chestii, am văzut așa: corpul, în momentul în care are grăsime multă, în momentul în care nu mănânci, tu nu mori. Bei apă, evident. Sau să mănânci, asta după creierul meu, foarte puțin sau foarte calculat. Creierul știe că trebuie să consume grăsimea ta. Așa că am zic că nu mănânc”, a mai spus artistul.

Tudor Ionescu și-a redescoperit soția la Power Couple

Nu se mai putea opri din slăbit

La început a fost bucuros că s-au topit kilogramele, dar în timp a realizat că nu se mai putea opri din slăbit. Altă problemă mare, care trebuia rezolvată. Și a fost nevoit să ajungă la psihiatru, care i-a dat un diagnostic care l-a șocat: e bipolar. „La 54 de kilograme, făceam mișto de Ana. M-am îmbrăcat într-o zi cu niște pantaloni cu paiete, ai ei, care erau XXS.

După o viață de 104 kilograme, era visul vieții mele. (…) Vedeam și eu, dar la un moment dat, voiam să mănânc, dar nu se mai lipea. Aici mi-am dat seama. Și am zis să merg la psihiatru. Mi-a zis că sunt bipolar. Bipolar 2. (…)”, a povestit artistul.

Timp de șase luni a mâncat doar pâine în casă pregătită de soție

În acea perioadă extrem de grea, nu putea să mănânce decât un singur lucru: pâine în casă, pregătită de soție. Și asta s-a întâmplat timp de șase luni. „Da, nu îmi plăcea altceva. Era fix în perioada de 54 de kilograme. Nu puneam gura pe nimic și singurul lucru care îmi plăcea, îmi place și acum, e pâinea de casă, scoasă din cuptor. Tăiam o felie groasă, luam unt galben mult, îl puneam acolo și sare. Asta a fost masa mea timp de 6 ani”, s-a destăinuit Tudor. În acest moment, lucrurile sunt sub control. A ajuns la 87 de kilograme, dar vrea să mai slăbească puțin, așa că a luat cea mai bună decizie: s-a apucat de sport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre