Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins pe jurații de la „Bravo, ai stil!”, chiar la filmările show-ului

Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins pe jurații de la „Bravo, ai stil!”, chiar la filmările show-ului
Anunț important pentru fani. Noul sezon "Bravo, ai stil!" începe duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, la Kanal D2, odată cu lansarea noii stații de televiziune

 Mai este foarte puțin până la lansarea postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon „Bravo, ai stil!, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00! În așteptarea acestui super eveniment, Denise Rifai a făcut o vizită surpriză în platoul „Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor ei succes în noul sezon și pe noua stație de televiziune, Kanal D2.

Celebra prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” nu a pierdut ocazia de a le pune „temutele” întrebări roșii juraților emisiunii.

Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii și s-au conformat atmosferei „roșii” impuse cu grație și umor de carismatica lor interlocutoare.

La întrebarea „Ce ai în poșetă?”, Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru și i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit.

Bomboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii…  orice doreșți! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!„, a spus cea supranumită „Regina Regească”.

Maurice a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul „Bravo, nu ai stil”, dar pentru el e important cine anume dă calificativul.  „Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult că să-ți ascult părerea”, a spus Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu a dezvăluit care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură.

„Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult <glet> pe suprafața ei, ai o sclipire specială”, a răspuns acesta.

Denise Rifai în platoul emisiunii de la Kanal D2

Impresionată de vizita în platoul „Bravo ai stil!”, Denise Rifai le-a urat colegilor săi succes pe Kanal D2, noua stație TV care va emite din 2 aprilie.

„A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul <Bravo, ai stil!>. Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2!  Am foarte mare încredere în acest proiect (<Bravo, ai stil!>)”, a spus Denise Rifai.

Nu pierdeți, duminică, 2 aprilie, de la 19:00, marea lansare Kanal D2 cu o ediție specială „Bravo, ai stil!”, ce deschide cel de-al optulea sezon al îndrăgitului show.

(Comunicat transmis de echipa de comunicare Kanal D2)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre