Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce bijuterii li se potrivesc zodiilor. Vor face minuni în viața voastră

Ce bijuterii li se potrivesc zodiilor. Vor face minuni în viața voastră
Bijuteriile joacă un rol vital în frumusețea unei femei. Iar dacă plănuiți să-i cumpărați ceva partenerei de viață trebuie să luați în calcul și zodia sa.

Alinierea stelelor joacă un rol important în viața unei persoane, de aceea trebuie fiecărei zodii i se potrivește o anume bijuterie. Ce spun specialiștii.

Bijuterii pentru Berbec

Element al scânteii, femeile Berbec sunt capabile să găsească ce e mai bun pentru propria persoană. Mulți oameni cred că femeile Berbec sunt puternice și independente și că sunt puține șanse să le câștigi. Pentru că ele știu cum să facă o declarație de eleganță! Când vine vorba de bijuteriile Berbecului, atunci ar fi vorba de trei pietre prețioase fermecătoare: ametistul, agatul și acvamarinul.

Femeile Berbec nu vor refuza niciodată să poarte aceste pietre prețioase atrăgătoare, deoarece pot opta pentru orice, de la bijuterii simple la cele îndrăznețe. Berbecii pot purta aceste pietre prețioase sub formă de cercei, brățări sau coliere pentru a ieși din tendințe.

Opalul, perfect pentru Tauri

Opalul, piatra perfectă pentru femeile din Taur

Atrag atenția oriunde merg în stilul lor clasic și sunt cunoscute pentru alegerile lor de lux și atitudinea respectuoasă. Femeila Taur fac față situațiilor dificile cu mentalitatea lor practică și dispoziția lor liniștitoare. Le place să poarte bijuterii în diferite forme și să le asorteze cu rochiile preferate. Taurii ar trebui să poarte bijuterii din opal pentru a fi mereu vedetele locurilor în care merg. Opalul este considerat una dintre pietrele prețioase din cele mai vechi timpuri și are beneficii ample.

Ametist pentru Gemeni

Gemenii au o personalitate vibrantă și comunică cu bijuteriile lor în multe moduri. Ar trebui să poarte ametist purpuriu pentru a-și spori farmecul și bijuterii din piatra lunii pentru a-și controla agresivitatea. Purtarea culorii lor norocoase le va da cu siguranță mai multă forță și putere pentru a lucra eficient.

Piatra lunii pentru Raci

Piatră de lună pentru Raci

Emotivi și grijulii, Racii sunt de încredere și nu vă vor părăsi niciodată. Piatra lunii îi va face să fie mai puternici din punct de vedere emoțional. De asemenea, piatra lunii îi va ajuta să devină practici și le va induce capacitatea de a gândi cu înțelepciune. Deși femeile Rac arată atractiv, puterea lunii le va da un farmec veșnic.

Bijuterii din peridot pentru Lei

Leii sunt dramatici și iubesc toate lucrurile strălucitoare din viață. Le place să atragă atenția și optează pentru bijuterii îndrăznețe, care îi fac să iasă în evidență din mulțime. De aceea. femeilor Leu li se potrivește o piatră hipnotizantă: peridotul. Superba nuanță verde cucerește inima cu energiile sale pozitive și farmecul antic. Bijuteriile perfecte din piatră peridot pot face minuni, oferindu-le puteri pentru a vedea viața în mod eficient.

Agata se potrivește cu personalitatea Fecioarei

Fecioarele sunt cunoscute pentru atitudinea și alegerile lor simpliste. Abordarea lor față de bijuterii este minimalistă și cred în teoria „less is more”! De aceea, frumusețea agatei de mușchi se potrivește perfect cu perspectiva lor. Fecioara poate purta această creație puțin pretențioasă pentru a experimenta o transformare în viața lor.

Agata perfectă pentru Fecioare

Larimar pentru Balanțe

Balanțele sunt fermecătoare și romantice, pot capta atenția într-un interval de timp mai scurt. Ele analizează cele mai bune tendințe și aleg cele mai diferite bijuterii pentru a-și îmbunătăți colecția. Cele mai bune opțiuni pentru personalitatea lor sunt bijuteriile din opal și larimar. Acestea pot fi purtate zilnic sau în timpul petrecerilor pentru a adăuga un plus frumuseții lor.

Bijuterii din topaz albastru pentru Scorpion

Scorpionii sunt introvertiți și își ascund adevărata personalitate, greu de înțeles. Dar odată ce se simt confortabil, atunci ceilalți vor găsi în ei un farmec magnetic. Cea mai potrivită piatră prețioasă pentru scorpioni este topazul albastru, care îi face strălucitori pentru a rezista în această lume provocatoare. Există și alte pietre, care le aduc noroc, care sunt citrinul și opalul.

Săgetătorilor li se potrivește turcoazul

E crucial pentru Săgetători să își recupereze puterea și, din acest motiv, li se sugerează să poarte prețioasa piatră turcoaz albastru, pentru că îi ajută să se mențină activid. Săgetătorii ar trebui să poarte această piatră sub formă de bijuterii pentru a maximiza beneficiile pentru sănătate.

Turcoazul, piatra Săgetătorilor

Pandantiv din turcoaz și ametist pentru Capricorn

Capricornii sunt chibzuiți și ambițioși și știu unde să își investească timpul și energia. Ei tratează bijuteriile ca pe un bun mai mult decât ca pe o declarație de stil. Principala lor atenție se concentrează pe calitate și pe măiestria fină. Lista de prețioase norocoase pentru ei, sunt turcoaz, agat și ametist.

Opaline pentru Vărsători

Vărsătorii sunt predispuși să devină stresați dacă situațiile nu se dovedesc a fi în favoarea lor, ceea ce devine motivul din spatele anxietății și somnolenței lor. Cel mai bun mod pentru ei de a scăpa de această problemă este să poarte bijuterii cu diamante Herkimer, bijuterii cu opaline și ametiste. Aceste pietre prețioase proeminente le vor oferi o relaxare completă de la o viață stresantă prin stimularea ratei de endorfine din ele.

Pandantiv din acvamarin pentru Pești

E greu să înțelegi dacă un Pește are probleme. Nu-i place să se plângă, muncește foarte mult, iar acvamarinul este tot ce au nevoie pentru a se calma. În plus, acvamarinul îi ține departe de probleme și le oferă ajutor în dragoste.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre