Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce cadouri au primit Anamaria Prodan și Oana Roman de ziua numelui. Diferența este de la cer la pământ

Ce cadouri au primit Anamaria Prodan și Oana Roman de ziua numelui. Diferența este de la cer la pământ
Printre cele 2 milioane de persoane care l-au sărbătorit pe sfântul Ion s-au numărat și Anamaria Prodan și Oana Roman.

Anamaria Prodan și Oana Roman au fost răsfățate de ziua numelui. Fiecare a primit ce merita.

Ce cadouri au primit Anamaria Prodan și Oana Roman de ziua numelui. Diferența este de la cer la pământ

A fost sărbătoare mare în familia Anamariei Prodan. Atât impresara cât și fiica ei, Rebecca Ioana, și-au sărbătorit ziua numelui. Fetele au ales să facă o petrecere restrânsă, în compania celor mai buni prieteni, într-o locație exclusivistă din Dubai. Nu același lucru se întâmpla când trăia regretata sa mamă, Ionela Prodan, când se făceau paranghelii fastuoase.

„Am tot ce îmi doresc”

”După ce mami a murit n-am mai petrecut așa cum petreceam în trecut de Sf. Ioan. Nu mai este cum era, marea petrecere era a mamei mele. Pentru mama era cea mai frumoasă sărbătoare. Se strângeam toți cântăreții de muzică populară sau muzică ușoară, toți prietenii mamei și era așa un festival, era foarte frumos. Nu-mi doresc nimic, am tot ce îmi doresc. Am primit acum cinci minute un parfum superb”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Oana Roman alături de familie într-un hotel de lux

Chiar de la primele ore, de Sfântul Ion, au început să curgă mesajele și cadourile pentru Oana Roman, lucru care a făcut-o să înțeleagă cât de iubită este.  Așa cum ne-am fi așteptat, cel mai frumos dar a rămas cel primit de la soțul ei, Marius Elisei. Chiar dacă a fost doar unul de suflet, adică un superb buchet de flori, Oana a apreciat enorm gestul.

I-a dovedit încă o dată că o iubește din suflet și că este singura femeie pe care o dorește pentru toată viața. În această zi, Oana a ales să plece cu Marius și micuța lor într-o locație fascinantă. Bucuria a fost și mai mare când, în camera de hotel, bruneta a găsit și un bilețel, în care i s-a mulțumit pentru că a ales să-și petreacă acolo ziua numelui.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre