Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Gabriela când Dani Oțil nu o vede

Ce face Gabriela când Dani Oțil nu o vede
Gabriela Oțil e cea mai fericită și împlinită femeie, iar viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mămică.

Soția lui Dani Oțil își ține zilnic fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Vedeta arată excepțional și le învață multe lucruri pe viitoarele mămici.

Ce face Gabriela Oțil când Dani nu o vede

Într-un video postat recent pe contul său de socializare, Gabriela Oțil i-a făcut să zâmbeasctă pe prietenii din online. În genunchi în fața bebelușului, fotomodelul îl învață pe Luca să spună mama. Blonda are însă grijă ca tati să nu audă: „Ssshhh. Să nu audă Dani”. Oare ce va pronunța prima dată moștenitorul lui Dani Oțil? Mama sau tata?

Blonda arată spectaculos

În altă ordine de idei, Gabriela arată extraordinar, deși a trecut puțin timp de când a adus pe lume bebelușul. Ea a decis să nască prin cezariană, însă nu a vrut să spună nimănui care a fost motivul, considerând că acest lucru este mult prea intim.

„Am născut la un spital privat. Am plătit tot”

„Am născut vineri seară, pe 10 septembrie, la ora 22.30, prin cezariană. Nu stau acum să explic cum și de ce nu am născut natural și am ales cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos. (…) Am născut la un spital privat. Am plătit tot. Oamenii de aici sunt minunați. După ce s-a terminat operația mi-au fost puși niște ciorapi compresivi, care ajută la circulație”, a povestit fotomodelul.

Cum a fost prima noapte petrecută cu bebelușul

A doua zi după ce și-a adus bebelușul acasă, Dani Oțil și-a amuzat prietenii din online după ce a povestit cum a fost prima noapte petrecută cu acesta. ”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de ț**ă, s-a pleoșcăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a fost mesajul postat de Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram, impact

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre