Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Mocanu, dedicat lui Dumnezeu, transmite un mesaj dur maneliștilor

Dani Mocanu, dedicat lui Dumnezeu, transmite un mesaj dur maneliștilor
După ce s-a lăsat de manele ca să treacă la cele sfinte, Dani Mocanu nu stă degeaba. Și urmărește atent ce fac ceilalți artiști. S-a cam vexat, așa că are un mesaj dur.

E surprinzător ce le transmite Dani Mocanu colegilor de breaslă. La finele anului trecut, așa cum Rețete și vedete a scris, cunoscutul manelist a decis să abandoneze această carieră. Și-a anunțat fanii că va intra în 2021 cu alte preocupări. El a hotărât să se dedice lui Dumnezeu. Iar recent a și lansat o piesă în noul registru, o manea creștină mai precis.

Așa cum relatam, când s-a retras din cariera de manelist, Dani Mocanu a bifat un moment istoric în muzica românească. Artistul se „duela” în trending pe YouTube, el cu sine însuși. Mai exact, avea o piesă pe primul loc în trending – cea mai vizualizată piesă  a unui artist român, în timp ce locul al doilea în trending era ocupată tot de o melodie a lui. Niciodată, niciun artist din România nu a reușit o astfel de performanță. Situația i-a gâdilat orgoliul lui Mocanu.

Însă noua lui orientare muzicală nu mai e chiar așa de tare pe gustul fanilor, așa că manelistul nu mai e în trending. Și chit că a decis că, după ce a ajuns bogat vrea să își dedice viața lui Dumnezeu, nu poate să nu remarce încercările pe care le fac colegii lui de breaslă. Așa cum artistul a mai dezvăluit și cu alte ocazii, dese ori maneliștii fac front comun și scot piesă împreună, pentru a ajunge în trending. Așa s-a întâmplat și acum.

Ce le transmite Dani Mocanu colegilor de breaslă

Jador, Tzancă Uraganul, Florin Salam și What’s Up au lansat, împreună, o nouă piesă, iar Dani Mocanu a ținut să le reamintească urmăritorilor săi unul dintre versurile sale a ultimei lui piese din cariera muzicală. Și, totodată, să le dea o replică acestor colegi de breaslă.

Ce le transmite Dani Mocanu colegilor de breaslă

Dani Mocanu a avut un mesaj dur pentru colegii săi de breaslă. „În fine…Dumnezeu să fie cu voi”. Apoi le-a amintit un anume vers dintr-o piesă a sa. „De artiștii din țară n-am ce să mai zic, se combină 4-5 să scoată un hit” – acesta e e versul în care Dani Mocanu îi atacă dur pe ceilalți cântăreți din țară.

Sursa foto: Instagram

Cum a fost ultima petrecere de 30 de ani a Biancăi Drăgușanu. Ce decizie majoră a luat diva în privința lui Gabi Bădălău

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre