Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mega-surpriză a trăit actorul Mihai Călin la 20 de ani de la căsătorie. Așa ceva e unic!

Ce mega-surpriză a trăit actorul Mihai Călin la 20 de ani de la căsătorie. Așa ceva e unic!
S-a căsătorit cu aleasa inimii sale cu 20 de ani în urmă, dar și-a recuperat fotografiile de la eveniment abia acum.

Mihai Călin și soția sa nu au avut nici o amintire de la momentul în care au ales să-și unească destinele, cununia civilă. Ceva cu adevărat incredibil s-a întâmplat.

Actorul a povestit că și-a lăsat mașina la service pentru o oră și a mers foarte aproape să facă niște cumpărături, când s-a trezit că o doamnă de la un atelier foto l-a strigat, precizând că are câteva fotografii cu el. Când doamna i-a înmânat plicul și a văzut despre ce e vorba, a înlemnit. Erau fotografiile de la cununia civilă. Mihai Călin a povestit totul pe contul său de socializare, amintind că aceste fotografii l-au făcut cu adevărat fericit.

Mihai Călin și soția, la cununia civilă

„Domnu’, domnu’, aveți niște poze la noi!”

„Azi dimineață am lăsat mașina la service pentru oră. Plec să cumpăr ceva; la 20 m, un atelier foto în fața căruia o doamnă fumează. Trec pe lângă ea și aud: „Domnu’, domnu’, aveți niște poze la noi!”. Eu? „Da, de mai demult!”. Sunteți sigură? „Intrați”.

Doamna găsește în aproximativ 20 de secunde, undeva la îndemână, un plic pe care mi-l dă. Deschid și văd vreo 10 poze + negativul. Sunt de acum 20 de ani. Pe 14 Iunie se fac 20 de ani!!!… Vi le -am plătit? „Nu. 96 de ron”. Nod în gât… N-aveam nicio poză. Și eu, ca prostu’ îi dau 100. 4 lei bacșiș!!! Păi, nu sunt eu de 2 lei? Mâine mă duc să-i mai dau 100”, a scris Mihai Călin pe pagina sa de Facebook.

Cum și-a cunoscut soția

Cu câțiva ani în urmă, Mihai Călin a povestit și momentul în care a văzut-o pe cea care i-a devenit jumătate pentru tot restul vieții. „Am văzut-o într-un restaurant, la masă cu un bărbat. Credeam că sunt împreună, dar de fapt nu erau. Îmi plăcea şi mă tot uitam la ea.

După multă vreme am aflat că ea gândea în felul următor: „Uite-l şi pe ăla de la televizor, ce se uită la mine, e cam arogant!, nu prea mă plăcea. Apoi, după vreo 6 luni, ne-am întâlnit în Facultatea de Teatru, unde eu eram asistent, la Facultatea de Actorie, şi ea era studentă în ultimul an la Coregrafie. Numai că acum era blondă.

„De unde știi că mă cheamă Silvia Mihai”

„Ne-am recunoscut, am şi făcut cunoştință, căci nu avuseserăm ocazia. Am schimbat câteva vorbe, a fost amuzant, pentru că a întins mâna şi a spus „Silvia, eu la rândul meu am spus „Mihai, iar ea mi-a spus „de unde ştii?. Am fost contrariat, iar ea a completat: „De unde ştii că mă cheamă Silvia Mihai?

Am râs tare, s-a dezghețat atmosfera, iar ea m-a întrebat dacă vreau să îmi dea numărul de telefon. A fost foarte caldă şi sclipitoare. Nu a început ceva imediat, mi-am mai dat timp, să simt că îmi doresc chestia asta.

„A fost un party între prieteni. Asta a fost nunta noastră”

Nunta a fost atipică, pentru că Mihai Călin trecuse printr-o mare suferință, cauzată de pierderea mamei. Dar modul în care și-a cerut iubita de soție nu va fi uitat de nici unul dintre cei doi.

„Ce faci pe 14 iunie?. Mai erau trei săptămâni. M-a întrebat ce zi a săptămânii este şi mi-a spus că nu are nimic programat.

I-am spus că suntem invitați la o nuntă. „La cine?. „La noi! și aşa a fost.  A fost un party între prieteni, în curtea unui prieten… Asta a fost nunta noastră”, a povestit acesta într-un interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre