Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce poate să facă un frizer dintr-un mare actor! E de nerecunoscut!

Ce poate să facă un frizer dintr-un mare actor! E de nerecunoscut!
Este incredibil cum s-a transformat un mare actor de Hollywood. Este pur și simplu de nerecunoscut când iese pe stradă.

Pe 2 septembrie a împlinit 56 de ani, dar își „ascunde” perfect vârsta.  Keanu Reeves se află în perioada aceasta la Berlin, acolo unde filmează în prezent „Matrix 4”, lungmetraj care continuă seria bine cunoscută și care ar urma să fie lansată anul viitor. Pentru interpretarea celebrului personaj Neo, Keanu a fost nevoit să își schimbe radical apariția.

Zilele acestea celebrul actor a fost surprins pe străzile din Berlin, oraș unde Keanu filmează de zor la Matrix 4. Cu o alură nouă, și fără pletele lui sexy, actorul afișează un look nou, total diferit, în timp ce este adus cu mașina de Alexandra Grant (47 de ani), iubita îndrăgitului actor canadian. Pentru noul Neo din „Matrix 4” Keanu Reeves a fost tuns la milimetru.

În fotografia de mai sus, îl vedeți pe Keanu ce plete avea când își săruta iubita!

Filmul „The Matrix” a fost lansat pe 31 martie 1999. A avut un buget de 63 de milioane de dolari, iar încasările au însumat 465.3 milioane de dolari.

Serie cu încasări de sute de peste 1,6 miliarde de dolari

La așa un succes, au urmat în 2003 două noi părți ale filmului: „Matrix Reloaded” (premiera pe 7 mai și încasări de 742 milioane de dolari) și „Matrix Revolutions” (premiera pe 27 octombrie și încasări de 427 milioane de dolari). Filmările pentru ultima parte din „The Matrix” au debutat în luna ianuarie a acestui an, apoi au fost oprite din cauza izbucnirii pandemiei de COVID-19. Odată cu relaxarea situației, filmările au putut fi reluate și se lucrează intens, zilele acestea, pentru a putea recupera din întârzieri.

„The Matrix 4” este programat să fie lansat pe 22 decembrie 2021 în SUA. Față de seriile precendente, singurul actor principal care nu va mai apărea în noua producție este Laurence Fishburne. Astfel, actori principali rămân Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss.

Sursa foto: Instagram

Fostul mare atlet, actuală Doamna Caitlyn, a împlinit 71 de ani. Cum a sărbătorit-o familia, clanul Kardashian

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre