Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales din averea Simonei Halep după ce au dispărut încasările din tenis

Ce s-a ales din averea Simonei Halep după ce au dispărut încasările din tenis
Din august 2022 de când Simona Halep nu mai joacă tenis, toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu averea sportivei.

Potrivit ziuadeconstanta.ro, care citează TOP 300 Capital, averea Simonei Halep are acum o avere estimată la 48-52 milioane de euro.

În anul 2021 avea o avere de aproape 47 milioane de euro

În anul 2017 când a intrat în topul celor mai bogați 300 de români, Simona Halep avea o avere estimată la 20-22 milioane de euro. Iar până în 2021, Simona a reușit un lucru extraordinar: să dubleze averea, ocupând locul 140, cu aproape 47 milioane de euro. Din nefericire, conturile Simonei s-au mai golit, pentru că sportiva nu s-a uitat la bani ca să plătească onorariul avocaților, sperând să demonstreze tuturor că e nevinovată.

Între 7-9 februarie va fi audiată la TAS, dar până atunci Simona face antrenamente obositoare în Dubai, pentru a fi în formă. ”Am puterea să spun: Mulțumesc 2023! Totul se întâmplă cu un motiv și se întâmplă pentru tine, nu ți se întâmplă ție. 2024, abia aștept să te întâlnesc”, a fost mesajul postat de Simona la trecerea în noul an.

Antrenamentele istovitoare ale Simonei Halep din Dubai

Simona Halep, antrenamente extrem de solicitante

Cu câteva zile în urmă, Simona Halep a postat pe contul de socializare câteva fotografii de la antrenamente istovitoare pe care le face în Dubai. Sportiva noastră a postat și câteva cuvinte, alături de poze. „Uneori pe barcă… Dar în majoritatea timpului la muncă”, a spus Simona.

Și-a vândut casele din București

Sursele spun că Simona ar fi decis să-și vândă casele din București pentru că a vrut să uite trecutul. Așa a fost înstrăinată vila unde a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc. Casa situată într-una dintre cele mai bune zone din București, Cartierul Primăverii din Herăstrău, cu un teren de 398 mp a fost înstrăinată pentru suma de cinci milioane de euro.

Și se pare că a fost o sumă record. În decembrie anul trecut, sursele spun că ar fi fost vândută și vila de la Snagov, la puțin timp după ce a fost pus anunțul. Super vila are 420 mp, nu mai puțin de nouă camere, ponton pentru malul lacului, garaj pentru ambarcațiuni și un teren de tenis. Suma cerută a fost de 4,4 milioane de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre