Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat între Theo Rose și Irina Rimes dincolo de împunsăturile de la „Vocea României”. Veți fi uimiți

Ce s-a întâmplat între Theo Rose și Irina Rimes dincolo de împunsăturile de la „Vocea României”. Veți fi uimiți
S-au înțepat la „Vocea României”, dar au făcut o treabă extraordinară împreună. Ce s-a întâmplat între Theo Rose și Irina Rimes.

Irina Rimes și Theo Rose sunt două voci extraordinare ale României, care acum au făcut un lucru minunat. E vorba de o melodie pe care a scris-o Irina și o interpretează alături de Theo Rose, pentru filmul „Miami Bici 2”.

Piesa pentru care și-au unit forțele Theo Rose și Irina Rimes se numește „Stinge luminile” și are și un clip extraordinar care vă introduce, folosindu-se de ironie, în lumea filmului. La melodia unde fetele fac furori, Irina Rimes a fost ajutată de Alex Cotoi, acesta fiind și cel care s-a ocupat de partea de producție. Regia videoclipului e semnată de SAN, cu DOP Eugen Dedcov și produs de LOOPS PRODUCTION. Premiera filmului „Miami Bici 2” va avea loc pe 24 septembrie.

„De fiecare dată când băgam mâna în cutia poștală, mă rugam să nu fie vreo nouă factură”

Irina Rimies, autoarea textului, a povestit ceva din istoria acestui cântec.

„Strofele piesei sunt inspirate din primii 5 ani de când mă mutasem în România, mai precis în Crângași, de unde am învățat despre fondul de rulment și, în general, despre viața de la bloc. Am avut 2 ani o datorie de 4000 de lei la întreținere și de fiecare dată când băgam mâna în cutia poștală, mă rugam să nu fie vreo nouă factură. Scoteam reclame și răsuflam ușurați, că putem să mai ignorăm încă o zi obligațiile noastre de locatari.

„Mă bucur mult că i-a plăcut piesa și că s-a pretat atât de bine pe vocea ei, pe care eu o consider una dintre cele mai frumoase”

De fapt, când am scris piesa, încă nu știam că o voi cânta chiar eu, după care mi-am dat seama că face parte din istoria trăită chiar pe pielea mea și că mi-ar face chiar plăcere să povestesc asta prin cântec. După decizia de a păstra piesa în repertoriul propriu și personal, m-am gândit la Theo Rose, cu care voiam de mult să colaborez și știam că și ea își dorește, după discuția dintr-o pauză de la >. Mă bucur mult că i-a plăcut piesa și că s-a pretat atât de bine pe vocea ei, pe care eu o consider una dintre cele mai frumoase din România”, spune Irina Rimes.

„E frumos să cânți despre lucruri adevărate”

La rândul său, Theo Rose a mărturisit că s-a bucurat enorm atunci când a primit propunerea de la Irina Rimes.

„Îmi place să cânt ce scrie Irina. E una dintre preferatele mele, așa că am acceptat colaborarea aproape de dinainte de a asculta piesa. Mai tare a fost când mi-a povestit că textul piesei reflectă o perioadă din viața ei.

E frumos să cânți despre lucruri adevărate, iar piesa spune adevărul multor români”, a declarat Theo Rose.

„Miami Bici 2” este cel mai scump film românesc care s-a făcut vreodată. Filmările au avut loc în Los Angeles, Hollywood și Las Vegas. În plus, au participat nume mari de la Hollywood.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre