Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se ascunde în diplomatul lui Irinel Columbeanu de la Louis Vuitton de care nu se desparte niciodată

Ce se ascunde în diplomatul lui Irinel Columbeanu de la Louis Vuitton de care nu se desparte niciodată
După o viață trăită în lux, Irinel Columbeanu își duce zilele în camera unui azil din Ghermănești. Când s-a mutat în locul unde și-a trăit ultimele clipe și tatăl său, fostul afacerist și-a luat cu el diplomatul de la Louis Vuitton.

Irinel Columbeanu mai are și alte două genți de la aceeași firmă, cumpărate de la Paris când a fost cu Monica Gabor, dar diplomatul are o poveste aparte, pe care afaceristul a spus-o într-un interviu.

Irinel Columbeanu și diplomatul de la Louis Vuitton

Irinel Columbeanu susține că, încă de când avea bani să-i întoarcă cu lopata, dormea cu diplomatul la capul patului în fiecare noapte. Care să fie motivul? Dacă în trecut acesta era plin ochi cu actele importante, în acest moment în diplomat se găsește doar permisul de conducere, un parfum și câteva cărți de vizită.

„Diplomatul de la Vuitton. Diplomatul acesta “știe” mai multă geografie ca Magellan. (…) Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Fosta iubită l-a vizitat la azil

Oana Cojocaru l-a vizitat pe Irinel la azil

Recent, Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză cu totul extraordinară. Fosta sa iubită, Oana Cojocaru, mai mică cu 40 de ani decât el, l-a vizitat la azil, iar Irinel a fost extraordinar de fericit să o vadă. Cei doi au petrecut momente frumoase la restaurant și s-au delectat cu cele mai bune și rafinate produse culinare.

„Consumația a fost din partea casei”

Irinel spune că au mers cu mașina Oanei „la un restaurant de pe marginea unui lac”, iar la masă au avut de toate, „paste, rață, consumația nu am plătit-o nici eu, dar nici Oana, a fost din partea casei”. Fostul milionar de la Izvorani e convins că fosta sa iubită va mai veni în vizită la el. Din păcate însă, el nu e vizitat și de fiica sa, Irina, aceasta fiind marea dorință a fostului afacerist.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre