Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida. Prezentatoarea a dat primele declarații

Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida. Prezentatoarea a dat primele declarații
Toamna se numără bobocii, dar și emisiunea televizate, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să-și revadă vedetele iubite.

Mirela Vaida a dezvăluit recent ce se întâmplă cu noul sezon al emisiunii Acces direct. O vor mai vedea oare telespectatorii?

Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida.  Prezentatoarea a dat primele declarații

Recent, Mirela Vaida a transmis un mesaj pentru toți care o iubesc în care le-a explicat ce urmează să se întâmple cu emisiunea pe care o moderează, Acces direct. Vestea este foarte bună, pentru că emisiunea revine pe Antena Stars începând cu data de 29 august, de luni până vineri, de la ora 16.00. Până să apară din nou pe sticlă, Mirela a ales să plece alături de soțul ei într-o escapadă romantică.

„Până atunci, mă bucur de o escapadă plină de culoare”

„Mai am doar câteva zile de vacanță până pe 29 august, când începem un nou sezon @acces_directoficial , zilnic, de la ora 16, în direct, pe @antenastarsoficial. Până atunci, mă bucur de o escapadă plină de culoare, peisaje fermecătoare, mâncare bună, oameni liniștiți, bun gust în tot ce ne înconjoară, arhitecturi impresionante, soare și bună dispoziție!

Așa cum va spuneam, Ravello mi se pare cel mai frumos loc de pe pământ! Va trimit toate gândurile mele bune de aici! Vă pup cu drag!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Cură de slăbire înainte de concediu

Înainte de a pleca în concediu, Mirela și soțul ei erau speriați că nu pot să dea jos cât mai repede kilogramele în plus, așa că au luat rapid măsuri. Mirela a apelat la un specialist, pentru a slăbi așa cum scrie la carte și e mândră pentru că a dat jos aproape două kilograme în doar două zile.

”Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg”, a mai spus vedeta.

Nici soțului Mirelei nu-i va fi ușor, pentru că va trebui să dea jos mai mult de zece kilograme într-un timp destul de scurt. ”Alex al meu are 1,91 înălțime și sâmbătă avea 104 kg. El vrea să dea jos 14-15 kg într-o lună”, a mai spus cântăreața.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre