Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce spune Mario Fresh despre faptul că i-ar fi spus „Adio” fetei Andreei Esca

Ce spune Mario Fresh despre faptul că i-ar fi spus „Adio” fetei Andreei Esca
S-a rupt lanțul de iubire dintre Alexia Eram și Mario Fresh? Cântărețul spune, în sfârșit, adevărul. Ce se întâmplă cu cei doi.

Alexia și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri. Ce se va alege de relația lor.

Ce spune Mario Fresh despre faptul că i-ar fi spus „Adio” fetei Andreei Esca

În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri despre Alexia Eram și Mario Fresh. Mai sunt sau nu împreună cei doi tineri? Situația e mai serioasă decât o cred unii sau alții, pentru că Alexia Eram a avut o întâlnire destinsă cu nimeni alta decât mama lui Mario.

 

Adică, viitoarea soacră, Claudia. Prima care a postat fotografia cu cele două a fost chiar mama lui Mario. De asemenea, aceasta a mai postat și alte fotografii, printre care una în care ia masa cu fiul său. La rândul său, fiica Andreei Esca a repostat poza, iar fanii au rămas pur și simplu blocați. Iată cum fiica Andreei Esca a reușit să închidă gura cârcotașilor.

Formează un cuplu și au planuri mari împreună

La rândul său, Mario a fost invitat recent într-o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre iubita sa. Cei doi sunt împreună și au planuri mari. Mai mult, artistul a precizat că în relația lor nu există loc de gelozii sau reproșuri pentru că se iubesc și se cunosc foarte bine. Asta pentru că are încredere deplină în iubita sa.

„Am mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a declarat Mario Fresh.

Sursă foto: cancan, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre