Simona Ionescu / Redactor Șef

Ceartă la TV cu Gigi Becali. Latifundiarul a tăcut mâlc în timp ce prezentatorul l-a pus la colț – E o premieră!

Ceartă la TV cu Gigi Becali. Latifundiarul a tăcut mâlc în timp ce prezentatorul l-a pus la colț – E o premieră!
Pe Gigi Becali îl știe toată lumea că e slobod la gură. Acesta a și avut de multe pori probleme pentru opiniile exprimate pe ton prea ridicat și prea direct. Acum însă s-a petrecut o premieră. Este, pentru sportul românesc  o premieră.

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a fost contrat vehement de Vali Moraru, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”, iar  contrar așteptărilor, latifundiarul a rămas calm și a suportat fără să replice, cearta. Totul s-a întâmplat după ce Becali l-a contrazis pe fostul arbitru Marius Avram, care comenta fazele litigioase de arbitraj din derby-ul cu Rapid, scor 0 – 1.

Gigi Becali a intervenit în direct în emisiunea TV și s-a luat de Marius Avram, expertul în arbitraj care afirmase, în aceeași emisiune, că intrarea lui Onea asupra lui Florinel Coman a fost la limita cartonașului roșu: „Vreau să-l contrazic puțin pe domnul Avram, pe care-l consideram un foarte bun observator. Piciorul stâng al lui Onea în piciorul stâng al lui Coman! Cum adică genunchi îndoiți, domnul Avram? Păi, eu zic că ăsta e mai periculos decât la Compagno! Acolo îi rupea puțin tendonul. Aici ia uite, îi rupe oasele! Cum să spui că e de cartonaș portocaliu?”.

Moderatorul Vali Moraru s-a iritat teribil când l-a auzit pe Becali

Replica lui Gigi Becali l-a înfuriat pe Vali Moraru, moderatorul emisiunii: „Ne mai permiteți ceva? Nu putem să avem păreri?!” Ulterior, văzându-l pe Marius Avram cu zâmbetul pe buze, Becali l-a „urecheat” pe acesta: „Nu mai zâmbi, că nu e de zâmbit asta!”. Numai că replica a fost picătura care a umplut paharul jurnalistului, care a avut o izbucnire neașteptată, ridicând tonul și gesticulând extrem de iritat:

Jurnalistul TV Vali Moraru s-a enervat fparte tare, în direct, din cauza lui Gigi Becali

„Domnule Becali, nu ne mai ordonați ce să facem! Nu putem să avem păreri?! Am spus că Steaua a fost furată azi, ce mai vreți? Nu poate să zâmbească omul, să spună că a fost portocaliu? Ne mai permiteți ceva? Mai lăsați-ne și pe noi să ne spunem părerea! Ne certați? Dar certați-vă cu Burleanu, pe care l-ați ales! I-ați dat votul, ce mai vreți de la el?”.

Ce și-au spus Gigi Becali și Vali Moraru în direct la DigiSport Special

Vali Moraru: „Știți care e talpa?”

Gigi Becali (foarte calm): „Avram spune niște lucruri, deja găsește circumstanțe…”

Vali Moraru: „Păi, i-a găsit omul o circumstanță, că a intrat cu tibia, nu cu talpa”

Gigi Becali: „Cum nu? A intrat cu talpa”

Vali Moraru: „Ia mai vedeți o dată faza, domnule Becali. Poate n-ați văzut bine, că nu a intrat cu talpa. Știți care e talpa, domnule Becali? Dar ideea nu e asta. Din perspectiva mea, zic că e roșu. Marius Avram a văzut un contraargument”.

Gigi Becali: „Vreau să-l întreb ceva”.

Vali Moraru „Întrebați-l, dar nu ne mai certați. Nu ne mai certați tot timpul!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre