Simona Ionescu / Redactor Șef

Ceartă pe gușa și fălcile Oanei Roman

Ceartă pe gușa și fălcile Oanei Roman
Pe rețelele de socializare există mereu grupul de oameni care critică orice. Oana Roman a fost de curând ținta acestora, spunându-i că are fălci și gușă.

Fiica lui Petre Roman a primit mai multe comentarii răutăcioase pe Instagram. Pentru a le demonstra că nu folosește nici un filtru, s-a afișat pe Stories naturală, fără nici un strop de machiaj.

„Pentru domnișoarele care au spus că-mi modific buzele și că am fălci și gușă. Sunt complet nemachiată și se vede că nu mai am fălci și mai am foarte puțină gușă. Așa, ca să vă liniștiți. Pentru fetițele care nu au alte treburi. Fără machiaj și fără filtru. Caut fălci și gușă. Voi le vedeți?”, a spus Oana Roman pe Instagram Story.

Oana Roman, afectată de pandemie

Coronavirusul face ravagii în România! Mulți patroni au fost nevoiți să își închidă afacerile, iar sectorul economic este grav afectat. La rândul său, Oana Roman a fost afectată de situația fără precedent din țara noastră. 

Colaborările ei au fost suspendate, din cauza faptului că multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care nu s-au mai realizat, în contextul pandemiei de coronavirus.

Oana Roman s-a mutat în casa de vis

Vedeta a locuit alături de soțul său, Marius Elisei, într-un apartament în București. Cu toate că au avut unele neînțelegeri, cei doi trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste. Rodul iubirii lor a fost micuța Isabela, o fetiță superbă în vârstă de 6 ani, care le-a oferit amândurora un nou sens în viața. Locuința lor era amplasată în zona Lacului Tei, însă se pare că nu mai era suficient de încăpătoare pentru familia lor.

Casa Oanei este situată în Pipera, o zonă cunoscută pentru celebritățile și persoanele influente care locuiesc acolo. Este un imobil luxos, cu 4 dormitoare și două livinguri. Cel mai impresionant aspect al casei fiind curtea, care are o suprafață totală de 1000 de mp. Micuța Iza se poate juca acum în voie în aer liber, iar vara și toamna familia se bucură de fructe culese chiar de ei.

Alegeri 2020. Se umple Parlamentul cu VIP-uri? Ce vedete candidează

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre