Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai atrăgător bărbat din țară are 68 de ani și e burlac

Cel mai atrăgător bărbat din țară are 68 de ani și e burlac
Pentru că nu există o oglindă pe care să o întrebe, ca în Alba ca Zăpada, „cine e cel mai frumos din țară”, s-a comandat un sondaj de opinie. Sau, în orice caz, cineva a avut inițiativa de a cerceta aspectul. Iar cetățenii au votat. Nu există altul mai frumos ca el, chit că țara e plină de tinerei blonzi cu ochi albaștri și rumeni în obraji.

Cel mai atrăgător bărbat din țară are 68 de ani și e burlac. El e Vladmir Putin, președintele Rusiei. Țara a fost chestionată, iar oamenii au votat. În final s-a stabilit că nu există altul mai mândru sub soare ca președintele în exercițiu. Setea rușilor pentru „cineva ca Putin” încă n-a dispărut, scrie Moscow Times.

Adevărul e că nimeni altul nu a beneficiat de imagini oficiale la bustul gol, călare pe cal, sau în râul înghețat. Putin a dovedit că e frumos și sănătos. Și că merge la sală, pătrățelele și mușchii fiind la locul lor, fix unde trebuie.

Potrivit unui sondaj de opinie publicat vineri de site-ul Superjob.ru, 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe președintele Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia.

Cel mai atrăgător bărbat din țară

Chiar dacă cifrele sunt mici, la prima vedere, ele sunt însă importante. Superjob.ru a realizat sondajul în rândul a 1.000 de bărbați și 1.000 de femei din peste 300 de orașe ale Rusiei între 22 martie și 1 aprilie.
Cel mai atrăgător bărbat din țară are 68 de ani și e burlac

Burlacul în vârstă de 68 de ani a fost singurul bărbat care a obținut un procent cu două cifre în urma numărării răspunsurilor scrise de participanți la întrebarea deschisă. Nu au fost luate în calcul răspunsurile a 19% dintre bărbații care s-au nominalizat pe ei înșiși. 18% dintre femei au răspuns că nu există bărbați frumoși în țara lor. Așa se facă că, obținând 18% din voturile bărbaților, respectiv 17% din cele ale femeilor, președintele rus rămâne cel mai atrăgător mascul din țară.

„Rusii încă îl numesc pe Vladimir Putin cel mai atrăgător bărbat din țară”, a scris Superjob.ru. În pofida unei ușoare scăderi de 1% a procentului obținut de președintele rus, anul trecut.

Povestea fiicei secrete a lui Putin iese la iveală. A fost descoperită de jurnaliști
Rezultatul sondajului a fost publicat la numai câteva zile după ce parlamentul rus a adoptat o lege care i-ar permite lui Putin să rămână la putere până în 2036. În acel an, Putin ar împlini 83 de ani. O acțiune de imagine, bine țintită deoarece știrea a fost deja împrăștiată în lumea întreagă.

Sursa foto: Instagram

Radu Mazăre, mutat la Jilava. Conducerea Penitenciarelor a decis și altceva pentru el

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre