Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai ghinionist film. De ce nu se mai poate filma Indiana Jones

Cel mai ghinionist film. De ce nu se mai poate filma Indiana Jones
Filmările au fost amânate de pandemie, iar după ce s-au reluat au apărut problemele. Echipa s-a temut de o fantomă, iar apoi protagonistul a suferit un accident. Acum a intervenit altceva.

După ce, în vară, săptămâni întregi Harrison Ford a ținut echipa deoparte, ca să se refacă după accidentul suferit la umăr, aflăm acum de ce nu se mai poate filma Indiana Jones. Pelicula, care ar trebui să fie lansată anul viitor, în vară, e din nou în pericol.

Aproximativ 50 de persoane au trebuit să fie trimise acasă de la studiourile Pinewood din Iver, Buckinghamshire, în urma răspândirii unui norovirus care provoacă stări de vomă și diaree.

De ce nu se mai poate filma Indiana Jones

Boala a dat iama în personalul de pe platoul de filmare la numai câteva zile după ce vedeta principală, Harrison Ford, în vârstă de 79 de ani, s-a întors să filmeze. El a lipsit din iulie până acum în urma unei intervenții chirurgicale pe o rană la umăr, care a suferit-o la repetiția unei cascadorii. Actorul a fost  scos din acțiune timp de trei luni.

Indiana Jones nu este singurul film în pericol, deoarece focarul a afectat și filmarea următorului film Ant-Man de pe site-ul Bucks.

O sursă i-a sugerat publicației The Sun că vedetele filmelor, precum Harrison Ford și alte nume mari nu au fost afectate. „Dar echipajul a căzut ca muștele. Există, de asemenea, multe off-uri cu Covid, deci a fost o dublă nenorocire. Peste 50 de persoane au fost afectate, dar din fericire asta nu include marile vedete”, a spus sursa.

Schimbări revoluționare în franciză

S-a raportat că focarele de corovirus sunt de trei ori mai mari decât de obicei, deoarece experții de top au avertizat că infecția ar putea reveni în această vară din cauza reducerii restricțiilor Covid-19. Temerile de sănătate de pe platourile de filmare vin după ce s-a dezvăluit săptămâna trecută că Phoebe Waller-Bridge este înclinat să-l înlocuiască pe actorul veteran Harrison Ford cu o versiune feminină a profesorului fictiv de arheologie din franciza filmului de aventură.

Industria filmului este plină de zvonuri conform cărora vedeta Fleabag va prelua rolul de principal aventurier din Indiana. Oameni din interior susțin că Kathleen Kennedy, producătorul de la Hollywood din spatele francizei, dorește să facă schimbări „mari și îndrăznețe” –  mai mari decât transformarea personajului principal în femeie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre