Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai greu moment din viața lui Virgil Ianțu. Nimic nu poate umple golul din suflet

Cel mai greu moment din viața lui Virgil Ianțu. Nimic nu poate umple golul din suflet
Virgil Ianțu pare uneori intangibil, dar odată ce-l cunoști, lucrurile stau cu totul altfel. Prezentatorul a vorbit despre cel mai greu moment din viață.

Fie că lăsăm să se vadă, fie că nu, orice om ascunde o durere în suflet. Virgil Ianțu a vorbit despre cel mai greu moment din viață, care l-a marcat.

„Mai aveam copilărie, eram copilul cuiva”

Bogat sau sărac, mama tot mamă rămâne, iar când aceasta pleacă într-o lume mai bună, golul din suflet nimeni nu îl poate umple vreodată. Virgil Ianțu a rămas fără cea care i-a dat viață. S-a întâmplat anul trecut, iar atunci a simțit că s-a pierdut și cea mai mare parte din copilăria lui. Chiar dacă îl are pe fratele său, dintr-o dată s-a simțit copilul nimănui.

„Când o aveam pe mama, mai aveam copilărie, eram  copilul cuiva.  E un sentiment foarte ciudat, dar face parte din normalitate. Un sentiment cu care trăiesc încă. Sunt cu sufletul vulnerabil când vorbesc despre asta”, a povestit Virgil Ianțu, invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Virgil Ianțu și mama sa. Sursă foto: Kfetele

„Roxana m-a apropiat de mama”

A apucat să-și ia la rămas bun de la mama sa, „așa mi-a spus medicul care trebuia să o opereze. Mi-am dat seama de ce mi-o dă la telefon. A fost o complicație rapidă, nu s-a chinuit”.

Cu doar o săptămână înainte de nenorocire, Ianțu a fost la Timișoara și a stat cu mama. Iar cu doar o seară înainte l-a sunat să-l întrebe „dacă totul e bine”.

Ca o presimțire. Să știe că-și lasă băiatul fără probleme… Ca în orice familie și între Virgil Ianțu și mama sa au existat momente grele, dar cea care i-a apropiat și l-a învățat să-i spună acesteia cât de mult o iubește a fost soția sa, Roxana. „Inclusiv Iasmina mi-a zis, de când era mica, să o înțeleg pentru că e în vârstă. Roxana m-a apropiat de mama mea, ea mai insista să vină la noi.”, a mărturisit Virgil Ianțu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre