Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra blondă din showbiz a fost sunată de amanta soțului. Așa a aflat că bărbatul ei duce o viață dublă

Celebra blondă din showbiz a fost sunată de amanta soțului. Așa a aflat că bărbatul ei duce o viață dublă
După o perioadă grea din viață, Catrinel Sandu a găsit dragostea și e fericită. „Bebelușa” nu a uitat însă de perioada în care a fost căsătorită cu tenismanul Gabriel Trifu și a aflat că e înșelată chiar de la amantă.

După 11 ani de căsnicie, Catrinel Sandu a decis să pună capăt căsniciei cu tenismanul Gabriel Trifu. După ce amanta a sunat-o și i-a spus adevărul, a înțeles că trebuie să plece cât mai repede din această relație.

Prima Bebelușă de la Cronica cârcotașilor s-a schimbat foarte mult de când a plecat din România. După o căsnicie care i-a adus multă durere în suflet, și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, s-a recăsătorit și a înțeles ce înseamnă să iubești și să fii iubită cu tot sufletul.

„Mi s-a părut că e foarte matur și adunat din toate punctele de vedere”

Catrinel Sandu a povestit că atunci când l-a cunoscut pe fostul soț, la o petrecere i s-a părut un tip „foarte matur și adunat din toate punctele de vedere”.  A contat foarte mult și faptul că era sportiv, „iar sportul și dansul merg mână în mână”.

Catrinel nu a ținut neapărat să aibă copii, dar și-a dorit întotdeauna să adopte un băiat. „El a zis că mă invită la o cafea și i-am zis că doar dacă dă pun interviu în exclusivitate. Și așa a fost o chestie, o nebunie”, i-a povestit Catrinel lui Măruță în podcast.

Relația cu fostul soț se răcise cu doi ani înainte de despărțire

Catrinel Sandu, alături de fetițe și soțul american, îndrăgostit de România

Catrinel a mărturisit că povestea lor de dragoste scârțâia cu doi ani înainte și nu mai putea fi salvată. Iar motivul principal pentru care nu a funcționat așa cum trebuie este lipsa de comunicare dintre cei doi parteneri.

„Eu vreau să-i mulțumesc că a făcut chestia asta, dar atunci mi s-au înmuiat picioarele”

„Nu ne-am mai regăsit, ne-am închis foarte tare fiecare în ceea ce avea de făcut”, a mai spus Catrinel. Lucrurile s-au tranșat în momentul în care aceasta a primit un telefon chiar de la amanta soțului, care i-a explicat cu lux de amănunte în ce situație se află. „Mi-a zis că ea este iubita lui și că au o relație de câțiva ani de zile.

Eu vreau să-i mulțumesc că a făcut chestia asta, dar atunci mi s-au înmuiat picioarele. Eram la un turneu de tenis, cu el, cu copiii. A fost un șoc”, s-a destăinuit Catrinel. Dovadă că între fostul soț și acea femeia a existat dragoste, e faptul că cei doi sunt și acum împreună. Prima Bebelușă din Cronica cârcotașilor e plecată de 15 ani în America, unde este coregraf la una dintre cele mai bune școli de arte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre