Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra cântăreață Cher pune piciorul în prag și face lumină într-o poveste veche

Celebra cântăreață Cher pune piciorul în prag și face lumină într-o poveste veche
După ce a început să circule pe internet un clip vechi în care o numea pe Madonna „rea”, actrița și cântăreața Cher lămurește lucrurile.

Cher și Madonna nu au fost în relații prea bune în trecut, dar acum cele două sunt mai bine ca niciodată. Videoclipul a început să facă înconjurul lumii după ce a fost folosit în cadrul turneului Celebration al Madonnei.

Nu există ranchiună între Cher și Madonna – dacă e să o credem pe Cher, cel puțin. Zvonurile despre o dușmănie au fost reaprinse, când, în cadrul turneului de celebrare a 40 de ani de la înființare, Madonna a prezentat un clip dintr-un interviu din 1991 în care cântăreața „Believe” o numește pe Regina muzicii pop „rea”.

„Tipa asta a avut urechea lipită de pământ ca nicio altă femeie pe care am cunoscut-o vreodată”

Într-un interviu acordat NY Post, Cher a recunoscut că a numit-o pe Madonna, „mult mai rău”, dar asta nu înseamnă că nu o respectă pe cântăreață. „Un lucru pe care nu i-l pot lua niciodată… tipa asta a avut urechea lipită de pământ ca nicio altă femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Ne-a devansat pe toți în fiecare moment, de fiecare dată – privirea, cântecul, sentimentul… Adică, nimeni nu este ca ea în acest sens”, a mărturisit Cher.

„Este rea, nu-mi place asta”

Clipul folosit în cadrul turneului Celebration Tour provine dintr-un interviu cu Steve Kmetko pentru CBS. „Sunt o mulțime de lucruri pe care le respect la Madonna.

Madonna și Cher au îngropat securea războiului. Sursă foto: Hola

Cred că știe cum să lucreze în această afacere ca nimeni altcineva pe care nu l-am mai văzut până acum… Dar este ceva la ea care nu-mi place. Este rea. Nu-mi place asta”, a spus atunci Cher.

”Știa ce urma să se întâmple și a avut dreptate”

De asemenea, Cher a declarat pentru Los Angeles Times că Madonna a iertat-o pentru ce a spus în trecut. „Am îngropat securea războiului cu mult timp în urmă. (…) Vreau să spun că știa ce urma să se întâmple și a avut dreptate. Întotdeauna am simțit că acesta a fost cel mai mare dar al ei, faptul că putea să cunoască tendințele înaintea oricăruia dintre noi”, a declarat Cher.

„Nu am vrut niciodată să fac un album de Crăciun”

Cher le va aduce fanilor săi un album de Crăciun și a mărturisit că niciodată nu s-a gândit că va putea cânta piese pentru această sărbătoare, dar a venit momentul potrivit. Pe album se vor găsi melodii tradiționale precum  „Santa Baby”, „Run Rudolph Run” și multe altele. „Nu am vrut niciodată să fac un album de Crăciun, după cum vă puteți da seama, deoarece am această vârstă și nu am făcut niciodată unul. Dar cred că acesta a fost momentul potrivit”, a declarat Cher.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre