Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra divă de pe Instagram a primit sentința după ce a fost prinsă drogată. Judecătorii au dat un exemplu

Celebra divă de pe Instagram a primit sentința după ce a fost prinsă drogată. Judecătorii au dat un exemplu
Cunoscută ca și Contesa digitală, Ana Morodan a fost condamnată joi. Iată care este pedeapsa care a primit-o vloggerița.

Un an, trei luni și zece zile de închisoare cu suspendare. Aceasta este pedeapsa pe care judecătorii i-au dat-o Anei Morodan. De asemenea, vedeta este obligată să facă 60 de zile de muncă în folosul comunității.

În luna martie, Ana Morodan a produs un accident auto. În acel moment, ea a avut permisul de conducere suspendat și a fost sub influența drogurilor și a alcoolului.

Potrivit oamenilor legii, vloggerița a primit zece luni pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și alte zece luni pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe. La care s-au adăugat alte șase luni pentru conducere fără permis. după ce pedepsele au fost contopite, a reieșit o pedeapsă de un an, trei luni și zece zile de închisoare cu suspendare.

De asemenea, Ana Morodan va efectua muncă în folosul comunității la Primăria Orașului Voluntari sau în cadrul societății Green City Voluntari pentru 60 de zile. Pe de altă parte, aceasta va frecventa un program de reintegrare socială.

Ana Morodan a primit condamnarea!

A fost oprită de poliție la sfârșitul lunii martie

Povestea Anei Morodan a început la sfârșitul lunii martie, când vloggerița a fost oprită de un echipaj de la Poliția Rutieră, dar aceasta și-a continuat drumul, fără să-i pese. A intrat însă în coliziune cu alte două mașini, iar în urma accidentului au rezultat pagube materiale.

„După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”, a fost comunicatul de atunci al Poliției Rutiere.

În aceeași zi a fost oprită de două ori

Ana Morodan a fost dusă ulterior la INML pentru a i se lua mostre biologice, dar a refuzat. Din acest motiv i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Deși permisul i-a fost suspendat, ea nu s-a potolit, s-a urcat din nou la volan și a fost oprită din nou în aceeași zi. A fost testată cu aparatul alcooltest și s-a constatat că a avut 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, Ana Morodan a fost testată și cu aparatul DrugTest și s-a descoperit că avea în organism și substanţe psihoactive. A fost reținută pentru 244 de ore, dar eliberată și pusă sub control judiciar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre