Simona Ionescu / Redactor Șef

Chefi la cuțite 2024. Povestea cofetarului care face prăjituri de la 7 ani

Chefi la cuțite 2024. Povestea cofetarului care face prăjituri de la 7 ani
Diseară la Chefi la cuțite, un tânăr cofetar îi va impresiona pe cei patru chefi. Se intră, de asemenea, în săptămâna ultimelor amulete din acest sezon, astfel că emoțiile sunt la cote înalte.

Chefi la cuțite sezonul 13 intră astăzi în săptămâna ultimelor amulete, astfel că nervii vor fi întinși la maximum. În acest moment, Chef Ștefan Popescu se află pe ultimul loc, cu doar 24 de puncte. Chef Sautner conduce clasamentul cu 30 de puncte acumulate în luptele pentru amuletă, urmat de Chef Orlando și Chef Richard, fiecare cu 29 de puncte. 

În această seară, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu, se vor lupta în prepararea celui mai bun desert, iar premiul este amuleta mult visată. Tot un desert aduce și momente pline de emoție, căci cei patru bucătari îl vor cunoaște pe Andrei, un tânăr cofetar de doar 17 ani care are o poveste inedită. 

Chefii, impresionați de cofetarul care face prăjituri de la 7 ani 

În platoul audițiilor va intra și Andrei, în vârstă de 17 ani, cu un preparat dulce. Andrei a început să facă singur prăjituri acasă de la vârsta de 7 ani, pe când nici măcar nu ajungea la blatul de la bucătărie fără un scaun ajutător. Ulterior, și-a început experiența în cofetărie la vârsta de 14 ani.

Cofetarul Andrei îi va impresiona pe Chefi în această seară.
Sursa foto: Antena 1

„Chiar și înainte de 7 ani mai participam la prepararea câte unei prăjituri de casă. Eram așa mic încât vecina cu care stăteam până veneau părinții mei de la serviciu îmi punea un scăunel ca să ajung la blatul de lucru, unde ea făcea prăjituri clasice, precum checuri sau plăcintă cu mere. 

Tânărul lucra în weekend-uri și în vacanța de vară 

Apoi, de la 14 ani, am început să lucrez într-un laborator de cofetărie, în weekenduri și în vacanța de vară. Acum mai merg și după orele de școală uneori, atunci când trebuie să pregătesc câte un tort sofisticat”, a povestit Andrei în cadrul emisiunii.

Telespectatorii pot urmări povestea inedită a lui Andrei, precum și lupta pentru amuletă în această seară la Chefi la cuțite, pe Antena 1 de la 20:30. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre