Simona Ionescu / Redactor Șef

Chinurile prin care trece Rod Stewart. Mai urmează

Chinurile prin care trece Rod Stewart. Mai urmează
Vorbind într-un  interviu pentru The Sun, Rod Stewart, tatăl a nu mai puțin de opt copii, povestește prin ce chinuri a trecut. Iar calvarul nu s-a terminat.

Artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale de înlocuire a genunchiului în ianuarie 2020. Legendarul star rock a povestit pentru The Sun: „Genunchiul meu a primit  un înlocuitor, așa că glezna nu știa ce se întâmplă, deoarece, evident, era strâmbă din cauza genunchilor. Așa că, va urma și o intervenție asupra gleznei, ca mai apoi să am un picior drăguț cu care să pot și alerga”.

Rod a dezvăluit în octombrie că era pregătit să ajungă din nou la bisturiu pentru a fi operat, ca să i se fixeze glezna. „Piciorul meu s-a degradat din cauza fotbalului practicat pe terenurile îngrozitoare din Los Angeles. Sunt uscate.”

Înainte de  pandemie, Rod revenise la spectacole și se pregătea pentru un program de turnee istovitoare. În februarie, soția lui Rod, Penny Lancaster, în vârstă de 49 de ani, a povestit cum acesta a susținut două spectacole private în Florida și a spus că genunchiul său era mai bun ca niciodată.

Ce planuri de viitor are Rod Stewart

După operația sa la gleznă, Rod intenționează să plece în turneu cu mai multe spectacole în SUA, vara viitoare, urmat de un turneu australian în martie și aprilie 2022.

În ianuarie, Penny ținuse fanii la curent cu progresele lui Stewart. „Roddy se descurcă remarcabil de bine după operația de înlocuire a genunchiului de marți (atât de bine încât băiatul obraznic continuă să încerce să meargă cu cârjele). Din fericire, el este externat astăzi pentru a sărbători cei 75 de ani în această seară acasă”, a scris ea.

Rod Stewart s-a căsătorit cu soția Penny în 2007, iar cuplul îi are alături pe fiii Alastair, de 14 ani, și Aiden, de nouă ani. Rod este, de asemenea, tată pentru alți șase copii: fiii Sean, 40, și Liam, 26, și fiicele Kimberly, 41, Ruby, 33, Renee, 28, și Sarah Streeter, 57.

Sursa foto: Instagram

Uimitor! Cum arăta Kylie Jenner înainte de operații. În adolescență pare cu totul altă persoană

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre