Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva i-a pus gând rău lui chef Florin Dumitrescu. „Rog binevoitorii să mai scoată acele din păpușă”

Cineva i-a pus gând rău lui chef Florin Dumitrescu. „Rog binevoitorii să mai scoată acele din păpușă”
După o vacanță frumoasă la Poiana Brașov, chef Florin Dumitrescu trage ponoasele. Boala și febra nu-i dau pace, dar Dumitrescu crede că cineva a băgat „ace” în „păpușă”. Să fie atacat bucătarul de vrăji?

Florin Dumitrescu a fost vrăjit? Cine să-i fi pus gând rău simpaticului bucătar? De două săptămâni, acesta spune că febra nu-l mai lasă și încearcă să găsească cât mai repede o rezolvare a problemei. Cu „acele din păpușă” nu e de glumă.

Florin Dumitrescu nu mai scapă de febră

Florin Dumitrescu se luptă cu boala și rezistă eroic. Dar febra se încăpățânează să nu cedeze, iar bucătarul nu știe ce să facă. Prietenul lui Bontea și Scărlătescu a trimis și un mesaj pe contul de socializare. „E a doua sesiune de febră deja din ultimele două săptămâni. De Crăciun, am avut toți gripa A, acum am ajuns acasă din Poiană și nu îmi scade febra cu nimic. Ce vroiam să zic, rog binevoitorii să mai scoată acele din păpușă, vă mulțumesc!”.

Chef Dumitrescu probabil că nu a aflat că forma de viroză care circulă acum nu trece cu una-cu două. Pacienții și medicii indică faptul că această viroză durează și peste două săptămâni, se face sau nu febră, dar antibioticele nu sunt indicate.

La ski, doar cu instructorul

E drept că Dumitrescu s-a distrat în Poiana Brașov, dar îi sfătuiește pe toți cei îndrăgostiți de sporturile de iarnă, să nu facă un pas greșit și să apeleze la instructori specializați.

„Din 2019 am urcat pe placă. De atunci am mers doar cu instructor. Vă recomand să nu vă aventurați pe ski sau snowboard fără instructor, dacă sunteți începători! Puteți fi un pericol și pentru voi, dar și pentru cei de pe pârtie”, a fost mesajul bucătarului.

Florin Dumitrescu alături de instructorul de ski. Sursă foto: instagram

„Învățați să lăsați în urmă trecutul”

La sfârșitul lui decembrie, Florin Dumitrescu le-a mulțumit și prietenilor din online și le-a recomandat să alerge doar după „fericire și iubire” și să învețe să lase trecutul în urmă. „Din suflet vă doresc tuturor să aveți un an nou care să vă aducă cele mai frumoase experiențe. Învățați să lăsați în urmă trecutul, pentru că indiferent de disponibilitatea voastră, trecutul se şterge indiferent de cât de mult v-ați sacrificat.

Florin Dumitrescu, mesaj de an nou pentru prieteni

„Cât despre viitor, planificați nimic”

Şi să nu vă plecați urechile la ce spune lumea despre voi, nimeni nu este în măsură să vă cuantifice efortul, compromisul sau dăruirea. Alergați doar după fericire şi iubire. Este singurul bun care nu se vinde la raft. Vă mulțumesc tuturor celor care ați trecut pe pagina asta în ultimii 10. Cât despre viitor, planificati nimic. Dar sigur nu este nici un glob de cristal care să poată cuprinde cât poti să mai duci, bine sau rău. Numai bine, rău la nimeni! Fiți demni”, au fost cuvintele lui Dumitrescu de început de an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre