Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva îi vrea rău Adinei Buzatu. Celebrul designer a trăit pur și simplu un șoc. „Cred că cine a făcut asta…”

Cineva îi vrea rău Adinei Buzatu. Celebrul designer a trăit pur și simplu un șoc. „Cred că cine a făcut asta…”
Adina Buzatu a trăit recent un adevărat șoc în momentul în care a văzut ce se întâmplă cu mașina sa.

Creatoarei de modă nu i-a venit să creadă că cineva ar putea face așa ceva, mai ales că niciodată nu a deranjat pe nimeni.

Automobilul vedetei a fost vandalizat în parcare, răufăcătorul zgâriindu-i capota cu o metodă necunoscută.

„Mi-am găsit capota zgâriată, fie de un şmirghel fin, fie s-a folosit o substanţă acidă pe ea. Lichid de frână bănuiau cei care au văzut-o.

Este neplăcut şi nu înţeleg de ce, în sensul că nu cred că cine a făcut asta ştia a cui este maşina. Cred că pur şi simplu o face ca să aibă acea satisfacţie pentru că, la un moment dat, era o modă, a celor care zgâriau maşinile cu chei.”, a spus Adina Buzatu la Antena Stars.

Creatoarea de modă crede că cel care a făcut așa ceva nu știa că mașina e a ei

Femeie cu suflet nobil, Adina Buzatu nu înțelege ce o fi fost în mintea celui care a făcut așa ceva și crede că acela mai mult ca sigur nu știa că e vorba de mașina ei, ci pur și simplu, din  răutate. „Cu siguranţă nu! Pentru că nu era parcată unde parchez de obicei.

Adina Buzatu s-a trezit cu mașina vandalizată

S-a întâmplat la nişte ore după ce a fost parcată maşina. Ştiu sigur că a fost cineva să ia ceva din maşină şi nu era. Deci, cu siguranţă, 99% nu a făcut-o împotriva mea, să îmi strice mie maşina, ci pur şi simplu din răutate! (…)

„Este practic luat primul strat de vopsea

Este posibil să fi fost mai multe (n.r.: mașini vandalizate) în parcarea respectivă. Chiar nu am stat să mă uit, am fugit că mă grăbeam. Iniţial nu am percutat, am crezut că doar este mătuită, nu ştiu, poate s-a pus praf, nu am realizat! Ulterior m-am uitat şi mi-am dat seama că, de fapt, nu este mătuită, este cumva mai rău decât atât! Este practic luat primul strat de vopsea”, a mai spus Adina Buzatu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre