Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre România. Ce urmează să se întâmple

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre România. Ce urmează să se întâmple
Cunoscută ca una dintre femeile înzestrate de Dumnezeu cu mult har, Maria Ghiorghiu a făcut din nou previziuni despre viitor.

Prezicătoarea a vorbit acum despre ce se va întâmpla cu vremea în România și spune că ”mult nu vom mai suferi de căldură. O să ne fie dor ca să stăm la soare și să ne bucurăm de razele sale calde și catifelate.

„În această dimineață în zori, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare. Lumină ce-mi arată înspre Sud, Sud-Est, un Cer de ziuă însorit și chiar caniculară vremea afară. Brusc însă, de jos de la pământ se ridică un nor negru ca o tornadă, un nor ce-a acoperit seninul Cerului într-o clipă.”, era predicția făcută de Maria Ghiorghiu recent.

„Și în câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile”

Dar Maria Ghiorghiu nu se oprește aici și susține că e posibil să avem parte de inundații mari, ceva care nu poate fi explicat în cuvinte. „În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea doar atât: «Timișoara, Aiud!» Moment în care, văd înspre Nord, Nord-Vest, o curte mare ca la o întreprindere cu multe clădiri, și în doar câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile.

Maria Ghiorghiu face previziuni sumbre despre România

În depozitele din acea curte, apele tulburi au intrat de parca nu ar fi fost uși și ziduri. Apoi mi se arăta și înspre Sud, o parcare în care erau mașinile aliniate, unele erau ca sub acoperiș. Brusc, se întâmplă ceva tare neplăcut. Parcarea de mașini se scufundă cu tot cu mașini, în câteva clipe. Ca într-un crater au intrat toate. Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari, inundații care vor aduce pierderi materiale, pierderi în gospodăriile noastre.”, susține Maria Ghiorghiu.

A prezis și cutremurul devastator din Turcia

Maria Ghiorghiu susține că a prevăzut și cutremurul îngrozitor care a avut loc în Turcia, dar și faptul că România nu va intra în spațiul Schengen, precum și pandemia de coronavirus care va pune stăpânire pe toată omenirea. Nu în ultimul rând, clarvăzătoarea a vorbit și despre schimbarea ordinii la nivel mondial.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre