Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu a primit o altă palmă de la fosta soacră. Cântăreața i-a transmis un mesaj

Claudia Pătrășcanu a primit o altă palmă de la fosta soacră. Cântăreața i-a transmis un mesaj
Chiar dacă a terminat orice legătură cu familia lui Gabi Bădălău, fosta soacră, Rodica Bădălău nu o iartă pe Claudia Pătrășcanu. Recent, femeia i-a mai făcut o „bucurie”.

Mama lui Gabi Bădălău i-a deschis recent Claudiei Pătrășcanu un proces civil. Artista a mai avut parte de o palmă de la fosta soacră și anul trecut, când aceasta i-a deschis un proces penal.

Fosta soacră o acuză că i-a pus microfoane în casă

Când credea că poate respira liniștită, Claudia Pătrășcanu a dat iar de necaz, pentru că e vizată de un alt proces, civil, deschis de fosta soacră. Asta după ce anul trecut i-a făcut unul penal, acuzând-o că i-a pus microfoane printre lucrurile copiilor, când cei mici mergeau în vizită la tată. Artista nu înțelege ce are de împărțit cu ea și de nu o lasă să-și trăiască viața alături de copiii săi.

„De șase ani încearcă să mi se facă rău pe toate căile posibile”

Claudia Pătrășcanu, vacanță de vis cu copiii în Atena

Claudia Pătrășcanu a declarat pentru o publicație că „de șase ani se tot încearcă să mi se facă rău pe toate căile posibile. Ba au vrut să-mi ia copiii și nu au reușit, ba casa părinților, ba piedici în carieră, urmăriri, amenințări, ba că mă bagă la Obregia, ba să-mi distrugă numele și cariera. Toate căile posibile și imposibile. Ba să îmi ceară mii de euro în instanță. Nu mai știu ce să facă”.

Cântăreața a fost chemată și la criminalistică

Mai mult, Claudia spune că a fost chemată și la criminalistică și nu știe care e motivul. Chiar dacă familia Bădălău nu vrea să se potolească și îi vrea mereu răul, vedeta spune că nu face nimic altceva decât să se roage pentru binele lor, pentru ca „Dumnezeu să le curețe sufletele și să nu mai apeleze la astfel de lucruri”.

Claudia e convinsă că doar credința a ajutat-o să treacă peste toate necazurile „și atâta timp cât îl am pe Dumnezeu și pe Maica Domnului lângă mine (…) mă va ajuta de fiecare dată”. ”(…) Nu înțeleg de ce atâta răutate?! Sunt separată de șase ani, am viața mea, sunt fericită ca sunt sănătoasă, ca pot să mă ocup de copii (…) Îmi pare rău pentru neliniștea din sufletul acestor oameni!”, s-a destăinuit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre