Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău s-a lăudat cu puterea lui financiară: „Să-l ierte doar Dumnezeu”

Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău s-a lăudat cu puterea lui financiară: „Să-l ierte doar Dumnezeu”
După ce a ascultat declarațiile făcute de tatăl copiilor săi la emisiunea lui Denise Rifai, Claudia Pătrășcanu a pus piciorul în prag. De acum înainte nu mai vrea să audă nici măcar de numele lui.

Răspunsurile lui Gabi Bădălău la întrebările lui Denise Rifai au intrat ca un cuțit în sufletul Claudiei Pătrășcanu. Cântăreața spune că i-a înghițit mult prea multe până acum și situația se va schimba radical.

Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu pot îngropa securea războiului

Claudia Pătrășcanu nu vrea să mai audă de Bădălău

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Gabi Bădălău a mărturisit că nu are nici o legătură cu plecarea din casă a Claudiei Pătrășcanu și a copiilor. Bărbatul spune că fosta soție a decis acest lucru și a pus asta la cale pentru că a dorit ca îl el să arunce toată lumea cu pietre.

Mai mult, acesta a susținut că se ocupă exclusiv de bunăstarea celor doi băieți pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu căreia îi dă sume mari de bani. La auzul acestor vorbe, artista a spus că nu mai vrea să aibă nici o legătură cu fostul soț, nici măcar să mai audă de numele lui.

„Pentru mine, acest om nu mai există! Nu-l cunosc!”

 „Am iertat acestui om toate denigrările lui la adresa mea, timp de cinci ani în care nu-i mai aparțin, dar a mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Face rău cu bună știință!

De-acum înainte să-l ierte doar Dumnezeu! Rog toată presa, pe această cale, să-mi acorde respectul de a nu mă mai întreba nimic despre acest om de azi înainte. Pentru mine, acest om nu mai există! Nu-l cunosc!”, a declarat Claudia pentru Spynews.

„Eu pot să fiu acuzat de foarte multe lucruri, dar nu că nu mă ocup de copiii mei”

Bădălău spune că se ocupă exclusiv de bunăstarea copiilor săi

În emisiunea lui Denise Rifai, Bădălău a susținut că „nici o instanță nu a stabilit pensia alimentară. Inițial s-a decis o pensie, Claudia a făcut recurs și ne judecăm și acum. În toți acești cinci ani, eu m-am ocupat exclusiv de creșterea copiilor, din punct de vedere financiar.

Eu plătesc școală, vacanță, haine, tot ce ține de educația lor”. Pentru a demonstra acest lucru, el spune că „am și depus la instanță extrasele și facturile de la școală. Eu pot să fiu acuzat de foarte multe lucruri, dar nu că nu mă ocup de copiii mei”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre