Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre marile ei frici. „Era să mor, eram însărcinată cu Nicholas”

Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre marile ei frici. „Era să mor, eram însărcinată cu Nicholas”
Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Claudia Pătrășcanu a vorbit, plină de emoție, de copiii săi și de ce înseamnă mama. Dar și de cele două frici de care nu poate scăpa.

Femeie puternică, stăpână pe sine care nu se teme de nimic, Claudia Pătrășcanu are însă două mari frici de care foarte puțină lume știe.

Divorțul de Gabi Bădălău nu s-a terminat nici acum, dar Claudia Pătrășcanu a scăpat de tot ce a fost rău și spune că a reușit, în sfârșit, să aibă sufletul împăcat. „Am vrut să fie un divorț liniștit, dar nu am reușit, dar acum sunt liniștită. Fără bătăi de cap, deși mai sunt câteva procese, dar m-am călit. Nu mă mai frământ. Sunt fericită că am copiii lângă mine, că avem un loc unde să punem capul, am un job superb, îmi pot crește copiii  la nivelul meu. Sunt bine cu mine acum”, s-a destăinuit artista.

Îi e frică de lift și de apă

Claudia Pătrășcanu are mare grijă de imaginea sa și se mândrește cu „felul de a fi, cu caracterul pe care are, cu educația primită de la mama și tata”. Dar nu poate scăpa de două mari frici: cea de lift și cea de apă. „Nu am învățat să înot când trebuie și am teamă de apă. Am avut și câteva incidente pe mare și de atunci nu pot să-mi înving teama.

Tot spun că voi lua lecții de înot, dar întâi trebuie să învețe copiii, apoi o să iau și eu. Chiar dacă voi avea 50 de ani. Era să mă înec, să mor, eram însărcinată cu Nicholas, cu cel mic. Când simt că nu mai ating pământul cu picioarele, mă sperii foarte tare. Sper să înving și teama asta și teama de lift. Recunosc, aceste două frici le am”, a mărturisit fosta soție a lui Gabi Bădălău.

„Eu o compar pe mama cu Maica Domnului”

Orice om greșește, familiei, prietenilor, tuturor, iar Claudia spune că au fost momente în care poate nu s-a comportat așa cum ar fi trebuit cu mama sa. „Poate greșesc în fiecare zi, cu gândul, cu vorba, dar fiind mamă știe cum să înțeleagă greșeala mea.

Claudia Pătrășcanu face destăinuiri în emisiunea lui Denise Rifai

Mama a fost și este sprijinul meu din toate punctele de vedere. Dar o să-i spun și acum să mă ierte pentru că și eu sunt mamă și îmi voi ierta la rândul meu mereu copiii. Mamă, te iubesc din suflet și îți mulțumesc că ne ești aproape și ne iubești. Când eram mică, nu-i spuneam te iubesc și nu o fac zi de zi.

„Ea știe bine ce are la ușă”

De când sunt mamă însă, simt altfel lucrurile altfel. Eu pe mama o compar cu Maica Domnului. De multe ori nu-mi permit să intru în sufletul ei să o întreb lucruri care nu țin de mine și invers. Ea știe bine ce are la ușă și eu știu că nu am să depășesc limitele. Nu vorbesc chestii intime cu ea și nici ea nu vorbește multe cu mine să nu mă încarce emoțional. Dar parcă ne înțelegem din priviri. Dar nu intru adânc în sufletul ei și nici invers”, susține Claudia.

„L-am apărat și o să-l apăr toată viața”

Sunt puțini cei care știu că fratele Claudiei are un grad de handicap. S-a născut perfect normal, dar o injecție i-a tăiat aripile. Deși a avut multe de suferit din cauza bolii, a avut mereu un sprijin necondiționat: pe sora sa. Care ar face orice pentru binele lui. „De când eram copii a fost greu să-l țin departe de răutatea oamenilor.

În situații ca astea, viața te învață cum să procedezi. Eram sora cea mare care trebuia să-l protejeze, erau copii care se purtau copii cu ei și nu mai vroia să iasă din casă, să socializeze. L-am apărat și o să-l apăr toată viața, mă lupt cu oricine pentru el. Nu a greșit niciodată nimănui, nu știe să urască, să jignească, știe doar să iubească. E acel înger și am învățat multe lucruri de la el, să nu las răutatea să iasă din mine. Mă gândesc prin câte a trecut el… a zâmbit atunci. N-am întâlnit om așa până la el”, s-a destăinuit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre