Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu o desființează pe fosta soacră. Cântăreața face acuzații grave

Claudia Pătrășcanu o desființează pe fosta soacră. Cântăreața face acuzații grave
Claudia Pătrășcanu n-a mai putut rezista și a dat cărțile pe față. Nu mai suportă ce face fosta soacră și vrea să știe toată lumea.

Claudia Pătrășcanu spune că trăiește un coșmar din cauza fostei soacre, care nu se potolește și îi face viața un calvar. Cântăreața a spus ce nu a știut nimeni până acum.

„Femeie care nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său”

Potrivit Claudiei Pătrășcanu, fosta soacră e vinovată pentru toată situația dintre ea și Gabi Bădălău, pentru că „încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său”. Artista susține că mama afaceristului este genul de „femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect.

Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui”. De altfel, menționează Claudia, tot soacra a fost cea care a dat cu pumnul în masă „să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii”.

Părinții lui Gabi Bădălău

Zbuciumul nu s-a terminat

Claudia spune că trăiește „într-un zbucium continuu” din anul 2019 și până acum și nu știe cum să rezolve situația. Artista susține că nu e ajutată de nimeni și ca o „mamă care își crește copiii singură” nu are altă soluție decât să se roage și să aștepte. În speranța că se vor găsi și oameni „corecți la pupitrul instituțiilor, care nu vor fi încântați să distrugă vieți”.

„Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo”

Unul dintre lucrurile care o enervează cumplit pe Claudia Pătrășcanu e faptul că fosta soacră le administrează mereu medicamente copiilor, „antibiotice și nurofen, fără prescripția medicală”. Vedeta spune că mama lui Bădălău de fiecare dată când copiii ajung la Bolintin.

Și mai grav e faptul că le spune copiilor „să țină secret, să nu-mi spună”, amenințându-i că în caz contrar „nu mai primesc nimic, altfel tatăl îi va părăsi de tot”. Claudia e extrem de supărară, afirmând că cei mici ajung acasă „cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre