Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața judecătorilor. Artista tună, fulgeră și pierde bani

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața judecătorilor. Artista tună, fulgeră și pierde bani
Claudia Pătrășcanu e supărată foc că fostul soț, Gabi Bădălău a început din nou să-i facă figuri și nu vrea să-i dea procură.

Claudia Pătrășcanu își dorește enorm să meargă cu cei mici la Disneyland și la Istanbul, dar procura pe care nu o primește de la Gabi Bădălău o încurcă. În aceste condiții, cântăreața l-a chemat în fața instanței.

În plus, Claudia Pătrășcanu susține că din cauza celor două procese pe care le-a deschis va pierde nu mai puțin de 1200 de euro. Bani care, spune artista, ar fi putut foarte bine să-i cheltuiască cu cei mici.

Claudia Pătrășcanu a menționat că în vacanța de toamnă intenționează să-i ducă pe băieți la Disneyland, iar de ziua lui Gabriel, care va fi pe 25 noiembrie, la Istanbul. Claudia a făcut cerere în instanță, pentru că Bădălău nu a vrut prin notar, să-i dea procura. Ea crede că tatăl micuților nu dorește ca ea să-i ducă în vacanță, de aceea nu îi dă acordul să iasă cu ei din țară.

Claudia crede că e forțată de Bădălău

Pe de altă parte, cântăreața spune că ea nu s-a opus niciodată când Bădălău a vrut să iasă din țară cu copiii, în vacanță.

Claudia Pătrășcanu și cel mai frumos dar dat de la Dumnezeu. Foto: Instagram

Chiar și acum i-a cerut procură, deși, date fiind problemele cu justiția pe care le are, nu poate. „El vrea să trec practic peste decizia judecătorească. Și pentru că eu nu vreau, n-am cum să fac asta, el mă forțează, pune presiune”, a spus artista pentru Cancan. Artista respectă legea și nu vrea să aibă probleme, așa că nu va face nici un gest greșit.

Își serbează ziua la Istanbul

Pe 6 octombrie, Claudia își va serba ziua de naștere și va petrece la Istanbul. Din nefericire, pentru că e week-end-ul când copiii trebuie să stea cu tatăl lor, nu-i va putea avea lângă ea, iar acest lucru o întristează. Chiar și așa, Claudia spune că „voi merge cu cineva” în Turcia și va sta doar un week-eend.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre