Simona Ionescu / Redactor Șef

Clejanii sunt atacați din cauza lui Bia Khalifa, dar Fulgy se face că plouă. Îi va despărți Viorica?

Clejanii sunt atacați din cauza lui Bia Khalifa, dar Fulgy se face că plouă. Îi va despărți Viorica?
Nu mai e nici o îndoială că Fulgy și Bia Khalifa sunt cuplul anului 2023. Cei doi și-au asumat relația, dar nu s-au gândit unde se va ajunge.

Fulgy e mai fericit ca niciodată de când și-a găsit iubită. E drept că poate nu cea mai potrivită pentru el, așa cum spun unii, însă vorba proverbului, „nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie”.

Recent, noua Miss Moft, așa cum îi place să i se spună a dat un interviu în care s-a întrecut în declarații care de care mai șocante. Creatoarea de conținut pentru adulți Bia Khalifa susține că relația cu fiul Clejanilor e așa cum și-a dorit, iar tânărul artist are un mare atuu: prestează la un nivel înalt în cearșafuri și o satisface din toate punctele de vedere.

„Suntem cei mai tari, suntem cei mai haladiți”, susține blonda despre care Viorica de la Clejani are, cel puțin până în acest moment, numai cuvinte de laudă.

Viorica, soacra perfectă

În ceea ce o privește pe Viorica de la Clejani, Bia susține că e tot ce a visat, „pentru că e soacra perfectă. Eu cu familia lui, mai ales cu maică-sa mă știu de ceva timp și ne înțelegem foarte bine. Deci e soacra perfectă, e o persoană minunată, talentată, e un model pentru mine, sunt foarte fericită că-i am în viața mea”, a povestit Bia pentru Cancan.

Așadar, blonda e foarte hotărâtă să ducă relația la alt nivel și să facă un copil. Un lucru care ar face-o pe marea artistă să fie în cel de-al nouălea cer.

Internauții știu cine e Bia cu adevărat?

După interviul acordat, prietenii din online au început cu tot felul de comentarii pe contul de socializare al lui Fulgy care de care mai dure. Prietenii artistului trag un semnal de alarmă și-i spun acestuia că nu e chiar femeia potrivită pentru el. În plus, l-au tras de urechi pentru că șterge comentariile negative ale internauților.

„De ce ștergi comentariile? Îți e rușine cu wc-ul public? Văd că te lauzi cu ea, dar ștergi comentariile. Adevărul doar… dar știi și tu cine e… dacă nu, poți doar să dai o căutare pe Google… dacă vei căuta wc-uri publice, apare ea…”, au fost cuvintele grele ale unui internaut, pe care, se pare că Fulgy nu vrea să le ia în seamă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre